Hpv pozitif + tip 66

Merhaba sizin yaşınız kaç acaba

Bir kaç sene sonra tekrarladığını duymuştum genelide hep öyle diyorlar atlatanlar. Bende de hpv45 çıktı bugün. Nasıl bir yol izleyeceğimi bilmiyorum

Son durumunuz nedir bendede aynı durum var

Canım benim üzme kendini hepsi geçiyor. Bana da aşı ol dediler olmadım. Vala gayet iyiyim. Sigillerim vardı. Artıyordu. Klordioksit içtim geçti. Ama tehlikeli ürün fazlası zarar. Ben ölçülerini öğrendim ve içtim. 2 ayda sigillerim geçti. Hpv geçiyor. Nasıl geçiyor hemen anlatayım. Bağışıklığını güçlü tutacaksın. Hacamat ve sülük ile de geçiyor. Ama benim tanıdığım hacamat yapan yok. Sülük arıyorum henüz bulamadım. Aşı olmayı hala düşünmüyorum. Boraks ile sigilleri geçen insanlar da varmış. Benik Klordioksit ile geçti.
Ama boraks günde yarım çay kaşığı 1 litre su ile tüketilebilir diye biliyorum. Sakın bunları araştırmadan yapma. Doktorlar tavsiye etmiyor. Bunlar benim deneyimlerim. Şimdi Bağışıklık güçlendirici takviyeler alacağım. İmuneks bakıyorum. Aşı aklımın ucundan bile geçmiyor. İlk teşhis konunca çok ağladım. 2 gün sonra düzgün bir araştırmaya başladım. Ve şu an hiç korkuyorum. Üstünden 9 ay geçti. Ben kendimi çok iyi hissediyorum. Yazdıklarım dışında beslenmem kötü. Sen dikkat edersen daha erken iyi olabilirsin.

İkinizin de negatif sonucundan sonra korunmalı ilişkiye devam etmeniz konusunda bişey dendi mi? Elbette kontrollere devam edeceğiz ama hayat normale dönüyor mu negatif sonuçlardan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…