• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hpv negatif Smear pozitif gelenler. Lütfen okur musunuz?

Arkadaşım hpv negatifse ascus ise iltihap yada mantar vardır. Tedavi edilir
Sende yazmışsın ya sana destek amaçlı yazdım arkadasim umarım öyledir içini rahat tut sende başka bı konuda paylaşmıştım üstteki yazımı kopyalayıp buraya yapıştırdım🤣 sanırım hamilelik ve doğum vücudumuzu oldukça yıpratıyor

bugun keteme gidip test yaptirdim oradaki hemsire Allah razi olsun temizledi fircaylaenfeksiyonu cok berbat durumdasin dedi bian once tedavi alman lazim dedi yesil akinti icin aile hekiminde bende cifyli tedavi ve 7 fitil yazdirdim. Yalniz kagami kurcalayan yine enfeksiyon varken hpv ve smear gucludurmak gucludurmak sen ne yaptın

bugun keteme gidip test yaptirdim oradaki hemsire Allah razi olsun temizledi fircaylaenfeksiyonu cok berbat durumdasin dedi bian once tedavi alman lazim dedi yesil akinti icin aile hekiminde bende cifyli tedavi ve 7 fitil yazdirdim. Yalniz kagami kurcalayan yine enfeksiyon varken hpv ve smear gucludurmak gucludurmak sen ne yaptın
Ben kolposkopi biyopsi oldum. Cin1 çıktı. Hpv negatif olunca 1 yıl sonra Smear ve hpv yaptır dedi. Doktorum jinekolog onkolog. Daha önce yaptırmana gerek yok dedi

Senin adina sewindim canim biz bilinçli olup sürekli kontrol altında olduktan sonra Allahin izniyle bisey olmaz

Uzun zamandır yazmıyordum.Bugun 6-7 ay sonra tekrar kontrole gittim. Jinekolog onlolog bir doktor tercih ettim izmir’de doç dr ulaş solmaz.
Daha önce hpv 16 ve kolposkopi cin1 ile lazer ablasyon gibi bişey yaptırmıştım. O bölgeyi tahrip etmek. Sonra 9 ay geçince ketemde hpv testi yaptırıp negatif sonucunu aldım o dönemden sonra ise 6 ayda 1 smear yaptırıyordum. Bu doktora hamilelik öncesi kontrol amaçlı gittim. Bu kadar sık smear alınmasının mantığı olmadığını ve benim co- test ile takibimi önerdi yani, tekrar hpv smear aldı. Onkolog olduğundan önce yaptırdığım işlemin bazı patolojileri atlayabileceğini ve yaşanan tahribat sebebiyle ise hpv testimin yanlış çıkabileceğini iletti. Açıkcası aldığı testleri alış tarzı bile farklıydı.
Rahim ağzımı temiz gördüğünü yüksek ihtimalle negatif çıkacağını düşündüğünü ama emin olup artık rutin teste dönebileceğimi söyledi. Tabi eskisi kadar olmasa da bazı endişelerim geri geldi.
Ahcc’yi sorduğmda önermediğini söyledi daha doğrusu etkisi olmadığını. Ben gerçi aylarca kullanıp sonra negatif olduğumu düşünmüştüm.
Son durum bu şekilde, test sonucum çıkınca size mutlaka yazarım.
Umarım harika sonuçlar alırız 🥰

Kızlar ketemde hpv testi verdim sonucum 23 gün oldu hala cıkmadı yaptiran oldumu daha once

Back
X