HPV Kısırlık ve Erken Gebelik Kayıplarına Sebep Oluyor

O leep nasıl bişey peki. Benim rahimde de yara var. Gerçekten zor benim için ilişki falan ızdırap gibi geliyor. Sonuçlar tam olarak bi çıksaydı
Leep oradaki yarayı özel Bi aletle yakıp çıkartıyorlar 15 dkkalık narkoz verilerek yapılan Bi işlem sonra yara alınınca kanser olma riski ortadan kalkıyor. Sarı akıntı genelde rahim agzı ile ilgili diye okudum ben hep. Bende de vardı akıntı naptıysam geçmedi en son doktorum kesinlikle vajınanı yıkama dedi öylece geçti akıntı. Bu ayın 20 sinde olcam ben leep. Korkma sen de bunlar korkulacak hastalıklar değil sigara içme meyve ye spor yap kafana takıp stres olma

Çok gecmiş olsun. Vajina derken genital organın iç dudakları değil di mi?

sende hpv var dendi demi canım. Çözüm olarak ne sundular peki ilaç vs tedavi ne
Bende önceden bilmezdim suyla sabunla nasıl yıkardım ahh salak kafam. Yaklaşık 1 yıldır yanlış olduğunu öğrendim artık bişey yapmıyorum. Rabbim sağlığımıza kavuştursun kadın hastalıkları zor gerçekten. Benim için en azından. O masa zaten beni benden alıyor sigara vs kullanmıyorum Allahtan.

Evet canım bende hpv var ama düşük riskli hpv var. Aşı yaptırdım hemen ve vitamin tarzı bağışıklık yükselticiler kullanıyorum. 2 ay sonra tekrar test yaptıracağım vücuttan atılmış mı diye.

İnşallah işe yarar kullandıkların canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…