Kötü olan hangisi. İnşallah olur bebeğinizBende de hpv nin kotu tiplemesi var ve 2 yildir cocugumuz olmuyor.
Çok gecmiş olsun, bizim de olmuyor aynı şekilde. Umarım bu hpvden en kısa sürede kurtuluruz.Bende de hpv nin kotu tiplemesi var ve 2 yildir cocugumuz olmuyor.
Kötü olan hangisi. İnşallah olur bebeğiniz
Sonuç bekliyorum ama büyük ihtimalle çıkacak canımSizin de mi hpv mevcut?
İnşallah çıkmaz canım. Olduğunu düşündüren şey ne acaba?Sonuç bekliyorum ama büyük ihtimalle çıkacak canım
Bende de hpv nin kotu tiplemesi var ve 2 yildir cocugumuz olmuyor.
Doktorum kolposkopi yaparken söyledi canım. Çok fazla lezyon var normal değil büyük ihtimalle hpv gelcek dedi. Bakalım daha neler çıkarsa. 24 yaşındayım hiç çocuğum yok. Doktor kolposkopi yaparken dediği ilk şey sen kaç tane çocuk doğurdun bunlar hiç normal değil senin yaşına göre dediİnşallah çıkmaz canım. Olduğunu düşündüren şey ne acaba?
Öncelikle çaresi var korkma canım Allahım dermansız dert vermesin bende de var hpv ztn neredeyse olmayan kadın çok az. Ben de smear temiz çıktı ama ben yine de baktırdım kolkoskopi ile doktor leep le yakcaz dedi inan yara seviyesini bilmiyorum biyopsi olmadan leep yapacak üniversite de doçent doktorum benim de çocugum yok ilk başlarda çok taktım şimdi diyorum insanlar nelerle uğraşıyor şükür çaresi basitDoktorum kolposkopi yaparken söyledi canım. Çok fazla lezyon var normal değil büyük ihtimalle hpv gelcek dedi. Bakalım daha neler çıkarsa. 24 yaşındayım hiç çocuğum yok. Doktor kolposkopi yaparken dediği ilk şey sen kaç tane çocuk doğurdun bunlar hiç normal değil senin yaşına göre dedi
O leep nasıl bişey peki. Benim rahimde de yara var. Gerçekten zor benim için ilişki falan ızdırap gibi geliyor. Sonuçlar tam olarak bi çıksaydıÖncelikle çaresi var korkma canım Allahım dermansız dert vermesin bende de var hpv ztn neredeyse olmayan kadın çok az. Ben de smear temiz çıktı ama ben yine de baktırdım kolkoskopi ile doktor leep le yakcaz dedi inan yara seviyesini bilmiyorum biyopsi olmadan leep yapacak üniversite de doçent doktorum benim de çocugum yok ilk başlarda çok taktım şimdi diyorum insanlar nelerle uğraşıyor şükür çaresi basit
Bende var akıntı. Genelde sarı renkte. Ama koku vs yokÇok gecmiş olsun kızlar, evet cok şükür ki çaresi var. Peki akıntı probleminiz var mı? Yani bende gecmeyen bir akıntı problemi var smear temiz geldiği için hiç kolposkopi yapılmadı ama acaba benim de mi rahim ağzımda bir sıkıntı var acaba diye düşündürüyor bu akıntı problemi.
Aynen bende de sarı ama kokusuz bir akıntı var ve çok fazla fitil antibiyotik kullanmama rağmen gecmedi. senden biyopsi için parça mı aldı canım doktor?Bende var akıntı. Genelde sarı renkte. Ama koku vs yok
Bende sayısız antibiyotik ftiil kullandım geçmedi canım. Evet alındııAynen bende de sarı ama kokusuz bir akıntı var ve çok fazla fitil antibiyotik kullanmama rağmen gecmedi. senden biyopsi için parça mı aldı canım doktor?
İnşallah sonucun temiz gelir canım. Ne zaman alacaksın sonucunu?Bende sayısız antibiyotik ftiil kullandım geçmedi canım. Evet alındıı
Aslında şimdiyr almam gerekiyordu ama hala çıkmamış kuzum 20 gün olduİnşallah sonucun temiz gelir canım. Ne zaman alacaksın sonucunu?
Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım benim. Bebek ne zamandır istiyorsunuz?Aslında şimdiyr almam gerekiyordu ama hala çıkmamış kuzum 20 gün oldu
Kasım ayında bir yıl olacak kuzumGüzel haberlerini bekliyoruz inşallah canım benim. Bebek ne zamandır istiyorsunuz?
Olsun canım ne olacak birbirimize bi faydamız dokunur belki. 2 yıldır istiyoruz biz de. Ben 29 yasındayım eşim de 31 yasında. Sebepsiz infertilite dendi bize ama hpv sebebiyle olmadığını düşünüyorum. Bizim 2 kere de tüp bebek denememiz oldu. Biri hiç tutmadı biri de tuttu ama erken dönemde düştü.Kasım ayında bir yıl olacak kuzumamin inşallah. Sen kaç yaşındasın ne kadarlık evlisin ne kaadar zamandır istiyorsun ne çok sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?