Gecmis olsun canim benimi buldu diye bende delirdim durdum hpvden olen gormedik duymadik rahim agzi kanseri onlenebilir bi hastalik smearin nasil cikti benim temizdi bende suan hpv 33 var kirmizi meyve marmelati ve propolis tuketiyorum genitalime ilac yazdilar gecirmedi enfeksiyonda vardi bu ikisi iyi geldi iki gunde ve hpv de iyu geliyo oncelikle sakin ol benim kadar delirmis olamazsin hayatimda iki uc kisi olmustur millet onla bunla yatip kalkiyo benimi buldu diyorum ama duygugumaMerhaba 2021de hpv 39-52 pozitif çıktı belirti yoktu. 2023 ocakta negatifi aldım. 2023 temmuzda siğil çıktı yaktırdım. Genel cinsel hastalıklar testi yaptırdım ayrıca kültür vs. Candida mantarı ve ureaplasma çıktı ilaçlar verdi kullandım. Sıkıntılarım tam geçti derken deli gibi akıntı sarıya yeşile dönen arada kanlı akıntı başladı. Tekrar doktora gittim muayene etti ve rahim ağzında yara var dedi şimdi dondurmayı öneriyorlar. Sürekli bir problem neden oluyor böyle anlamıyorum. Her önüne gelenle birlikte olmam asla onu geçtim korkudan yanaşamıyorum kimseye. Var mı bunları yaşayan, yardım edin. Kanset olacak mıyım korkusu var hep.
Aslında negatife döndüğünde rahatlamıştım sonra bi şekilde siğil çıktı yaktırdım enfeksiyon akıntı hep oluyordu zaten siğilden önce smear temiz çıkmıştı tekrar smear istemediler ya da tekrar hov testi istemediler aşıyıda yaptırdım 2 doz 1 doz kaldı. Şimdi rahim ağzında yara çıkınca tekrar korktum donduralım dedi ama ekstra tahlik istemedi şimdilikGecmis olsun canim benimi buldu diye bende delirdim durdum hpvden olen gormedik duymadik rahim agzi kanseri onlenebilir bi hastalik smearin nasil cikti benim temizdi bende suan hpv 33 var kirmizi meyve marmelati ve propolis tuketiyorum genitalime ilac yazdilar gecirmedi enfeksiyonda vardi bu ikisi iyi geldi iki gunde ve hpv de iyu geliyo oncelikle sakin ol benim kadar delirmis olamazsin hayatimda iki uc kisi olmustur millet onla bunla yatip kalkiyo benimi buldu diyorum ama duyguguma
Hore herkeste varmis herkstee ve cogu farketmeden atlatiyo korkma
Niye arıyorum onu anlamadımSmear temiz olup nasil yara oluyo bana numarani atarmisin ozelden.
Bi ozelden ariycam seni
Ozelden mesaj at
Evet yanlis anlasilcak biseu yazmisim yablis anlama bende ayni sorunu yasadigimda birilerini aradim konuscak bende ayni surecteyim fecmis olsin cokNiye arıyorum onu anlamadım
Merhaba 2021de hpv 39-52 pozitif çıktı belirti yoktu. 2023 ocakta negatifi aldım. 2023 temmuzda siğil çıktı yaktırdım. Genel cinsel hastalıklar testi yaptırdım ayrıca kültür vs. Candida mantarı ve ureaplasma çıktı ilaçlar verdi kullandım. Sıkıntılarım tam geçti derken deli gibi akıntı sarıya yeşile dönen arada kanlı akıntı başladı. Tekrar doktora gittim muayene etti ve rahim ağzında yara var dedi şimdi dondurmayı öneriyorlar. Sürekli bir problem neden oluyor böyle anlamıyorum. Her önüne gelenle birlikte olmam asla onu geçtim korkudan yanaşamıyorum kimseye. Var mı bunları yaşayan, yardım edin. Kanset olacak mıyım korkusu var hep.
Çok kişiyle beraber olup olmadığınınız önemli değil ki. Cinsel ilişki yaşadığınız bir kişide o hastalıklar varsa hepsi size geçmiştir zaten.Merhaba 2021de hpv 39-52 pozitif çıktı belirti yoktu. 2023 ocakta negatifi aldım. 2023 temmuzda siğil çıktı yaktırdım. Genel cinsel hastalıklar testi yaptırdım ayrıca kültür vs. Candida mantarı ve ureaplasma çıktı ilaçlar verdi kullandım. Sıkıntılarım tam geçti derken deli gibi akıntı sarıya yeşile dönen arada kanlı akıntı başladı. Tekrar doktora gittim muayene etti ve rahim ağzında yara var dedi şimdi dondurmayı öneriyorlar. Sürekli bir problem neden oluyor böyle anlamıyorum. Her önüne gelenle birlikte olmam asla onu geçtim korkudan yanaşamıyorum kimseye. Var mı bunları yaşayan, yardım edin. Kanset olacak mıyım korkusu var hep.
Orası öyle tabiki. Benim derdim ilerleyip kansere çevirmemesi zaten şuanÇok kişiyle beraber olup olmadığınınız önemli değil ki. Cinsel ilişki yaşadığınız bir kişide o hastalıklar varsa hepsi size geçmiştir zaten.
Lütfen bana yardımcı olur musunuz. Hayatımda sadece bir kez biriyle beraber oldum haşa birlikteyiz ilk ve tek cinsel ilişkim. 2 yıldır birlikteyiz ilk zamanlarda birkaç ay sonra genitalimde sivil çıktı ve hiç söylemeden kendi kendime hallettim doktora gittim krem verdi sürdüm bir süre geçti. Zaten benden önce aktif bir cinsel hayatı olduğunu biliyordum. Söylemeyerek hata yaptım biliyorum ama onu suçlayacak gibi hissettim bir an. iki hafta önce de ilişki öncesi penisinde yara çıktığını söyledi ama aklıma bile gelmedi tahriş falan olmuştur diye düşündüm. İki haftadır da geçmedi bu sürede bir kez korunarak işkilli yaşadık geçen gün korunmasız şekilde birlikte olduk sonucunda bugün genitalimde kaşıntı ve iç kısımda hafif şiş ve yarılmış gibi bir yara. Bu durumda ne yapmalıyım ? Nasıl tepki vermeliyim benimle birlikteyken başkasıyla ilişki yaşayıp kapmış olma ihtimali var mı ? Hpv miyim başka ne geldi ne yapacağım hiçbir fikrim yok. Onu suçlayıp kızmalı mıyım ona nasıl tepki vermeliyim hiçbir fikrim yön lütfen yardımcı olunGecmis olsun canim benimi buldu diye bende delirdim durdum hpvden olen gormedik duymadik rahim agzi kanseri onlenebilir bi hastalik smearin nasil cikti benim temizdi bende suan hpv 33 var kirmizi meyve marmelati ve propolis tuketiyorum genitalime ilac yazdilar gecirmedi enfeksiyonda vardi bu ikisi iyi geldi iki gunde ve hpv de iyu geliyo oncelikle sakin ol benim kadar delirmis olamazsin hayatimda iki uc kisi olmustur millet onla bunla yatip kalkiyo benimi buldu diyorum ama duyguguma
Hore herkeste varmis herkstee ve cogu farketmeden atlatiyo korkma