HPV ile ilgili bilgi arkadaslar

geçmiş olsun.Rahim ağzında ne yaptılar? Ve HPV den kurtulmuş oldun mu böylelikle?
Canim kolposkobiyle bakti biyopsi almadi sorun yok dedi cok minik lezyonlar var dedi defglayn verdi kuzum onu kullaniyorum 5ay sonra smear alicak bakicak bu ilaç geriletir ve yok etme durumu var dedi bekl3medeyim bakalim bende yara veya herhangi bir aşinma zedelenme yokmuş rahim temiz dedi

?

Aklima takilan bir soru var doktoruma sotlrmayi unuttum gidince sorucamda sizin bilginiz varmi arkadaslar herhangi bir tipi kaptiktan sonra nötürlestiginde o tipin tekrarlama olasiligi varmi yani 31 tipi atlattim bitti esimle korunmasiz iliskiye girdim 31 tekrarlarmivyoksa esimde baska tip varsa o mu gecer onunda mi tedavisini olucam

Canim eger vücut attıysa HPV yi aşı ol bence.

Canim eger vücut attıysa HPV yi aşı ol bence.
Düşünuyorm kuzum ama aşinin yan etkileride varmiş duyduguma göre tam araştirmadim kontrollerim bitsin bakicam onada o aklima takildi sadece bayadir yazicam unutuyorum aklima gekmisken yaziyim dedim sagol tatlim

Düşünuyorm kuzum ama aşinin yan etkileride varmiş duyduguma göre tam araştirmadim kontrollerim bitsin bakicam onada o aklima takildi sadece bayadir yazicam unutuyorum aklima gekmisken yaziyim dedim sagol tatlim
Rica ederim Ya aslında takmamak ta lazim. Smear temiz ciksin yeter cidden

Bende sordum bu soruyu doktora jinekolog onkologa 16 yi atlattiktan sonra sonucta esimde var tekrar bulas olurmu dedim ayni tip tekrar bulasmaz çünkü sen o tipe karsi bagisiklik kazanmis oluyorsun ama baska bir tip varsa esinde o bulasir demisti

Sagol kuzum tesekkur ederim iyi oldu bunu bilmem
Sagol kuzum tsk eşimde doktora gidip kontrol olucak tiplemesinide yaptiracagiz ketem tipleme yapiyor bizde dimi pap smear yaptirdik ya bu sonuclari aldik yuksek riskli tiplemelrimiz yapilmiş oluyor yani dimi

Yeni yapılan araştırmalarda negatif olsak dahi eşimizde aynı tip hpv hala pozitifse yeniden bulaşma olasılığı olduğu söyleniyor. Yani o tipe bağışıklık gelistirmiyoruz. Doktor Suleyman Engin Akhan'in son paylastigi videoyu izleyebilirsiniz hanımlar

Evet ketem de riskli tiplerim hepsine bakiyorlar bende saglik ocaginda yaptirmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…