HPV ile ilgili bilgi arkadaslar

Yaş sınırı kaç bilmiyorum ama özel yaptıracaksan para istiyorlar sanırım... Araştırmak lazım

Cin 2 ile mi beklediniz

Cin 2 ile mi beklediniz
evet, çünkü biri hemen leep diyor, öbürü sen temizsin kızım git 1 sene sonra gel diyor, bir de iş durumu yüzünden pek istanbuda kalamadım o dönem, şimdi fırsatım var artık ve bana kafamı allak bullak etmeyecek güvenilecek bu alanda uzman bir dr lazım, o da pek yok

Bencede biran evvel güvenebileceğiniz birine tekrar görünün

cok hafif derken nasil mesela peceteye sildiginizdemi geliyodu? kirmizimi pembeye yakinmi?
Pembeye yakındı ilişkiden sonra geliyordu yani benim öyleydi şüphelendim gittim hpv çıktı ve im bel ağrılarında oluyordu nefes alamıyorum bide akıntım oluyordu kokulu ve pantolonu dan çıkıyordu smearım enfeksiyon hpvde 31 çıktı riskli grup

su gibi mi geliyodu yoksa beyaz miydi benden bazen su gibi geliyo ama bazende beyaz boyle krem gibi geliyo

peki su anda nasilsiniz tedavi olarak ne yapiyosunuz
Jinekolog onkoloğa gidiyorum tedavi süreci kişiden kişiye değişebiliyor benim hocam bağışıklığı yüklen dedi int araştırdıkkarımı uyguluyorum bırde hocam deflagyn diye bir ilaç yazdı onu aldım kullanıyorum bakalım sonuç 1ay sonra belli olucak bebek düşündüğümüz için eşimde tedavi olucak

Siğil varmıydi sizde

Benim sorumda leep konizasyon olan arkadaşlara konizasyon öncesi reglim önce kahverengi akıntı ile başlarken şimdi direk kanama ile başlıyor bu şekilde olan var mı

insallah bir an once bebek sahibi olursun canim Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…