- 6 Mart 2019
- 138
- 57
- 98
- 32
Merhaba bnde serdar beye gidiyorum suan biyopsi yspıcak acı hissettinizmi nekadar sürüyo işlemBende aynı durumu yaşadım, bezmialemde serdar hoca siğillerimi yaktı, kolposkopi yaptı biyopsi aldı, sonuç hpv 16, rahim agzi yara ve CIN 2dedi, hemen leep yapalım dedi, halil hoca ya gittim çapa da bir smear aldı, kolposkopi yaptı, git 1 sene sonra gel dedi sende bise6 dedi, 1 sene doldu kafamda bi dolu soru, bu sefer şişlide bir dr a gidicem önce bakalım bu ne diyecek
Riskli çıkarsa nasıl bir tedavi uygulaniyorPembeye yakındı ilişkiden sonra geliyordu yani benim öyleydi şüphelendim gittim hpv çıktı ve im bel ağrılarında oluyordu nefes alamıyorum bide akıntım oluyordu kokulu ve pantolonu dan çıkıyordu smearım enfeksiyon hpvde 31 çıktı riskli grup
Serdar bey, uyuşturuyor bölgeyi sizi uyutmuyor ama o şekilde kolposkopi ve biopsi yapıyor, biraz sızı oluyor tabii, çok bir acı hissetmiyorsunuzMerhaba bnde serdar beye gidiyorum suan biyopsi yspıcak acı hissettinizmi nekadar sürüyo işlem
merhaba bende de genital sigil varda hpv testi yaptrp yaktracagim sanrm hangi bolume gtmem lazim canim acebaSerdar bey, uyuşturuyor bölgeyi sizi uyutmuyor ama o şekilde kolposkopi ve biopsi yapıyor, biraz sızı oluyor tabii, çok bir acı hissetmiyorsunuz
Kadın doğuma gideceksiniz o size smear+hpv testi yapacak sonuca göre hpv pozitif çıkarsa sizi jinekolojik onkoloğa yönlendiriyorlar orda kolposkopiyle rahim ağzına bakılıyor gerisi artık doktora kalıyor. Yara varsa yakma, dondurma ya da leep denilen işlem yapılıyor. Ama bu yaranın seviyesine göre değişiyor tabiiki. Önceki yazılnlarda tüm bilgiler var Araştırın okuyunmerhaba bende de genital sigil varda hpv testi yaptrp yaktracagim sanrm hangi bolume gtmem lazim canim aceba
Yakma işlemi de çok pahalı tekrar sigil çıkma ihtimali var tekrar milyarların odeyecez en iyisi dondurunmerhaba bende de genital sigil varda hpv testi yaptrp yaktracagim sanrm hangi bolume gtmem lazim canim aceba
Anladım teşekkür ederim yarın olucam bendeSerdar bey, uyuşturuyor bölgeyi sizi uyutmuyor ama o şekilde kolposkopi ve biopsi yapıyor, biraz sızı oluyor tabii, çok bir acı hissetmiyorsunuz
onu Dr belirliyor kişiye göre değişiyor
Riskli çıkarsa nasıl bir tedavi uygulaniyor
Son durumunuz nedir acaba ? Bende bugun cin 1 olduğumu ogrendimevet, çünkü biri hemen leep diyor, öbürü sen temizsin kızım git 1 sene sonra gel diyor, bir de iş durumu yüzünden pek istanbuda kalamadım o dönem, şimdi fırsatım var artık ve bana kafamı allak bullak etmeyecek güvenilecek bu alanda uzman bir dr lazım, o da pek yok
Sigil varmiSon durumunuz nedir acaba ? Bende bugun cin 1 olduğumu ogrendim
Makatta 4 tane falan ama.vajina temiz yokSigil varmi
YaktircanmiMakatta 4 tane falan ama.vajina temiz yok
Dr gerek yok yakmaya dedi stres yapmak gider kaybolur dedi elm sirkesi sürüyorumYaktircanmi
Sirke gecirmez.adacayli sprey al aktardan.Dr gerek yok yakmaya dedi stres yapmak gider kaybolur dedi elm sirkesi sürüyorum
Jelden sonra durum nedir benim cin1 bende 3 aydir kulaniyom o jeliBirde cabuk atmam icin deflagyn verdi onu kullaniyorum ekinezya cayi iciyorum 1kase yogurt yiyorum ara ogunlede badem findik ceviz yiyorum propolis iciyorum bukadar 6ay sonra bakicak binim smearimda sistik akinti var
Benim hpv negatif şuanda canımJelden sonra durum nedir benim cin1 bende 3 aydir kulaniyom o jeli
Cok sevindim canim kac vardi sende ve cin varmiydi amelyat oldunmu hiçBenim hpv negatif şuanda canım
Bende cin yoktu hpv 31 vardı bende canımCok sevindim canim kac vardi sende ve cin varmiydi amelyat oldunmu hiç
Bebeğim bak bu mesajına istinaden yazdım sana.Doç dr tolga taşçı çok iyi bi dr araştırın hemde çok güler yüzlü ve bilgili istanbulda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?