Hpv genital siğil

Carla1356

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2022
502
230
Kızlar Çarşamba günü genital siğil için hastaneye gideceğim. Bebeğim henüz 2.5 aylık anneme bırakıp normal kontrole gidiyormuş gibi yapıp gideceğim. Kimseye bundan bahsetmedim. Acaba çok uzun sürer mi 7-8 tane genital siğilim var.

Ne zaman bulaştı?? Ahh benimde eski esimden bulaşmıştı aldatilmistim ve esinizden ayrilmadan da duzelmiyor cinsel iliskiye girmemeniz lazim prezervatif de korumuyor vucuttan atmak icin de saglam bağışıklık istiyor

siz daha önce de bu konuda başlık açmıştınız ve verdiğiniz yanıtlardan bu konuda çok fazla bilgiye sahip olmadığınızı ve dolayısıyla fazlaca ciddiye almadığınızı gözlemlemiştim. lütfen hekime gitmişken derinlemesine bilgi alın ve hpv aşısı konusunda da bilgi alarak kendiniz için bir aşı takvimi oluşturun.
ve evet, eşinizin sizi aldatmış olma ihtimali çok yüksek.

Lohusaligim yeni bitti iki haftada bir tekrar çok yoğun adet görüyorum ve gerçekten bebeğimde kalça çıkığı ve çoklu besin alerjisi çıktı o biraz daha önceliğim oldu açıkçası

Hayır kısa sürer

Aldatmis şimdi itiraf etti. Napacagimi bilmiyorum

Ben bu haldeyken bana bunu yazıyorsunuz ya inşallah aynısını yaşamazsiniz

siz bi kendinize gelin isterseniz. canınız acıyorsa gidin ve başınıza bu belayı kim açtıysa onunla hesaplaşın. daha önceki başlıkta da kadınlar zaten size bu senaryoyu söyledi ve sonrasında ne yapmanız gerektiğini söylediler. bir sürü bahane ile kulaş ardı ettiniz. şimdi olağanca gerçekliğiyle karşınıza geldi ve yine size verilen tavsiyeleri dinlemeyeceksiniz.

Aldatmis şimdi itiraf etti. Napacagimi bilmiyorum
yani şuan 2 sorununuz var .oncelikle hastaliginiza odaklanin ve acil testi yaptirin eşinizle ilişkiniz konusunda da karari siz verceksiniz gercekten zor bir durum .Aldatmişsa ve bunu bile bile size söylememiş.Bu hastalik erkeklerde sorun teşkil etmiyor ama malesef kadinlarda ciddi sonuclar aça biliyor

Bana sürekli evlenmeden önce olan iliskimden kaynaklı diyordu. Bugün bebeğin üstüne yemin et diyince itiraf etti. Napacagimi bilmiyorum çikmazdayim ölmeyi istiyorum sadece ailem arkamda durmaz gidecek yerim yok kadın sığınma evlerini bile araştırdım bu gece

once sakin ol senin sağliğin iyi olmali ki bebeğinede baka bilesin acele karar verme once test yap sonuca gore haraket edersin Allah yardimcin olsun cok zor bir durum

ölmek cozum degil senin bebeğin var ve bebeğini annesinden baska kimse iyi bakamaz onun sana ihtiyaci var .once test yaptir gerekirse tedavini ol sonra durumu ailene anlat belki sahib cikarlar cok zor durum evet ama mantikli haraket etmen gerekli

Canim benim ailene bulasan hastalıktan bahset bu adamın yaninda durduğun sürece sürekli sende kurtulmayacaksin dahasi rahim agzi kanser riski var hpv basite alinacak birsey degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…