Hpv genital siğil

Siz hangi tedavi yöntemini önerirsiniz peki

Bu sonuçtan anlar misiniz

Eklentiler

• Screenshot_20240217_123300_e-Nabz.jpg
    64,5 KB · Görüntüleme: 32
Peki siz ne kadar sürede atmıştınız virüsü ve tip neydi acaba?
Ne zaman bulaştı?? Ahh benimde eski esimden bulaşmıştı aldatilmistim ve esinizden ayrilmadan da duzelmiyor cinsel iliskiye girmemeniz lazim prezervatif de korumuyor vucuttan atmak icin de saglam bağışıklık istiyor

Aldatmis şimdi itiraf etti. Napacagimi bilmiyorum
Bende bu konuda eski eşimden çok şüpheleniyorum ama o ısrarla epilasyon için gittiğim kuaförden, jinekolojik muayene malzemelerinden , hatta wc sonrası elini yıkamadan tokasan erkeklerden vs bulasabilecegini iddia ediyor. Bende hpv var mı yok mu bilmiyorum. , bu yüzden çok üstüne de gidemiyorum. Hpv testi her hastanede yokmuş diye duydum nerede , ne şekilde yapılıyor bana bilgi verebilirmisiniz rica etsem

Şehir hastanesinde yaptırdım. Bence söylediği bahaneler yalan eşimde öyle söyledi kandırdı beni sonra itiraf etti. Ayrıca öyle bir şey olsa hpv olmayan insan kalmazdı diye düşünüyorum

Şehir hastanesinde yaptırdım. Bence söylediği bahaneler yalan eşimde öyle söyledi kandırdı beni sonra itiraf etti. Ayrıca öyle bir şey olsa hpv olmayan insan kalmazdı diye düşünüyorum
Peki nasıl itiraf ettirdiniz , yemin ediyor , iftira ediyorsun Allah hesabını sana sorsun vs diyor . Hep kendini akliyor. Bende siğil yok. Vajinamin iç kısmında küçük bi et parçası farkettim sipiŕalin ipini kontrol ederken . Ben bunun siğil olabileceğini düşünülerek kafaya takar oldum.

Polip olabilir mi acaba muayene olmadiniz mi. Daha önce yemin etti hatta bebeğin üzerine yemin ederim dedi. Geçen gün oğlum uzanmış güzel güzel oynuyordu gülüyordu bize. Bak herkes eşin seni aldatmış ondan siğil çıkmış dedim yine yemin etti bebeğin üzerine yemin et dedim bebeğe bakınca dayanamadı edemedi yok yok falan edemem dedi en son itiraf etti

Benimki yalandan yemin eder bence , pek dini hassasiyeti yok. Yada kendince yuvayı kurtarmak için yalan söylüyorum bahanesine sığınağıdır içinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…