Siz hangi tedavi yöntemini önerirsiniz pekiCildiye dondurma yöntemiyle yakıyor biraz uzun sürüyor seans seans oluyor 3 haftada iyileşiyor ama ölmediyse virüs tekrarlıyor bu süreçte aşılarınızı mutlaka olun… siğili daha öncede kapmış olabilirsiniz hamilelik sürecinde bağışıklık düştükten sonra ortaya çıkabiliyor bu bulaş iç çamaşırı gibi şeylerden bulaş olmuyor bu konuda korkmanıza gerek yok. Bu cinsel hastalıktan yanı sıra deri hastalığı olarak düşünğn siğil her yerden çıkabilen bir şey… aldatmak tabii ki doğru değil ama siz hamile kaldıktan sonra birlikte olmadıysanız bu önceden bulaş olmuş olabilir 2 ay ile 6 ay arasında çıkabiliyor üstelik bazen çıkmayabiliyor tamamen bağışıklıkla alakalı bir durum! Şu an stres sinir vs. Tüm şeylerden uzak durmalısınız bağışıklığınızı düzeltmelisiniz ben bu süreçde D vitamini + Çinko nun çok faydasını gördüm (2 doz aşımı oldum) 5. Seanstan sonra bir daha çıkmadı. Korkulacak hiçbir şey yok siğil en düşük risktir ve inanılmaz kolay atlatılan bir şey sadece kendinize dikkat etmelisiniz
Benim şansım olsa uyutularak lazerle yakılmasını tercih ederdim şansım olmadığı için sürecim uzadıSiz hangi tedavi yöntemini önerirsiniz peki
Bu sonuçtan anlar misinizsiz daha önce de bu konuda başlık açmıştınız ve verdiğiniz yanıtlardan bu konuda çok fazla bilgiye sahip olmadığınızı ve dolayısıyla fazlaca ciddiye almadığınızı gözlemlemiştim. lütfen hekime gitmişken derinlemesine bilgi alın ve hpv aşısı konusunda da bilgi alarak kendiniz için bir aşı takvimi oluşturun.
ve evet, eşinizin sizi aldatmış olma ihtimali çok yüksek.
Ne zaman bulaştı?? Ahh benimde eski esimden bulaşmıştı aldatilmistim ve esinizden ayrilmadan da duzelmiyor cinsel iliskiye girmemeniz lazim prezervatif de korumuyor vucuttan atmak icin de saglam bağışıklık istiyor
Bu sonuçtan anlar misiniz
Hayır randevu bulamadımBen hekim olmadığım için bu konuda ne desem yalan olur. Hekim hanımlar var burada. Umarım görürler. Tahlil sonuçlarınızı doktorunuzla görüştünüz mü?
Vallahi 16 olmak uzere baya vardi bağışıklığı ve ruh sağlığınizi cok iyi tutmaniz gerekiyor 2 senede atiliyor vucuttanPeki siz ne kadar sürede atmıştınız virüsü ve tip neydi acaba?
Bende bu konuda eski eşimden çok şüpheleniyorum ama o ısrarla epilasyon için gittiğim kuaförden, jinekolojik muayene malzemelerinden , hatta wc sonrası elini yıkamadan tokasan erkeklerden vs bulasabilecegini iddia ediyor. Bende hpv var mı yok mu bilmiyorum. , bu yüzden çok üstüne de gidemiyorum. Hpv testi her hastanede yokmuş diye duydum nerede , ne şekilde yapılıyor bana bilgi verebilirmisiniz rica etsemAldatmis şimdi itiraf etti. Napacagimi bilmiyorum
Şehir hastanesinde yaptırdım. Bence söylediği bahaneler yalan eşimde öyle söyledi kandırdı beni sonra itiraf etti. Ayrıca öyle bir şey olsa hpv olmayan insan kalmazdı diye düşünüyorumBende bu konuda eski eşimden çok şüpheleniyorum ama o ısrarla epilasyon için gittiğim kuaförden, jinekolojik muayene malzemelerinden , hatta wc sonrası elini yıkamadan tokasan erkeklerden vs bulasabilecegini iddia ediyor. Bende hpv var mı yok mu bilmiyorum. , bu yüzden çok üstüne de gidemiyorum. Hpv testi her hastanede yokmuş diye duydum nerede , ne şekilde yapılıyor bana bilgi verebilirmisiniz rica etsem
Peki nasıl itiraf ettirdiniz , yemin ediyor , iftira ediyorsun Allah hesabını sana sorsun vs diyor . Hep kendini akliyor. Bende siğil yok. Vajinamin iç kısmında küçük bi et parçası farkettim sipiŕalin ipini kontrol ederken . Ben bunun siğil olabileceğini düşünülerek kafaya takar oldum.Şehir hastanesinde yaptırdım. Bence söylediği bahaneler yalan eşimde öyle söyledi kandırdı beni sonra itiraf etti. Ayrıca öyle bir şey olsa hpv olmayan insan kalmazdı diye düşünüyorum
Polip olabilir mi acaba muayene olmadiniz mi. Daha önce yemin etti hatta bebeğin üzerine yemin ederim dedi. Geçen gün oğlum uzanmış güzel güzel oynuyordu gülüyordu bize. Bak herkes eşin seni aldatmış ondan siğil çıkmış dedim yine yemin etti bebeğin üzerine yemin et dedim bebeğe bakınca dayanamadı edemedi yok yok falan edemem dedi en son itiraf ettiPeki nasıl itiraf ettirdiniz , yemin ediyor , iftira ediyorsun Allah hesabını sana sorsun vs diyor . Hep kendini akliyor. Bende siğil yok. Vajinamin iç kısmında küçük bi et parçası farkettim sipiŕalin ipini kontrol ederken . Ben bunun siğil olabileceğini düşünülerek kafaya takar oldum.
Benimki yalandan yemin eder bence , pek dini hassasiyeti yok. Yada kendince yuvayı kurtarmak için yalan söylüyorum bahanesine sığınağıdır içinden.Polip olabilir mi acaba muayene olmadiniz mi. Daha önce yemin etti hatta bebeğin üzerine yemin ederim dedi. Geçen gün oğlum uzanmış güzel güzel oynuyordu gülüyordu bize. Bak herkes eşin seni aldatmış ondan siğil çıkmış dedim yine yemin etti bebeğin üzerine yemin et dedim bebeğe bakınca dayanamadı edemedi yok yok falan edemem dedi en son itiraf etti