Siz hangi tedavi yöntemini önerirsiniz pekiCildiye dondurma yöntemiyle yakıyor biraz uzun sürüyor seans seans oluyor 3 haftada iyileşiyor ama ölmediyse virüs tekrarlıyor bu süreçte aşılarınızı mutlaka olun… siğili daha öncede kapmış olabilirsiniz hamilelik sürecinde bağışıklık düştükten sonra ortaya çıkabiliyor bu bulaş iç çamaşırı gibi şeylerden bulaş olmuyor bu konuda korkmanıza gerek yok. Bu cinsel hastalıktan yanı sıra deri hastalığı olarak düşünğn siğil her yerden çıkabilen bir şey… aldatmak tabii ki doğru değil ama siz hamile kaldıktan sonra birlikte olmadıysanız bu önceden bulaş olmuş olabilir 2 ay ile 6 ay arasında çıkabiliyor üstelik bazen çıkmayabiliyor tamamen bağışıklıkla alakalı bir durum! Şu an stres sinir vs. Tüm şeylerden uzak durmalısınız bağışıklığınızı düzeltmelisiniz ben bu süreçde D vitamini + Çinko nun çok faydasını gördüm (2 doz aşımı oldum) 5. Seanstan sonra bir daha çıkmadı. Korkulacak hiçbir şey yok siğil en düşük risktir ve inanılmaz kolay atlatılan bir şey sadece kendinize dikkat etmelisiniz