HPV GARDASİL 9 AŞIDAN 20 GÜN SONRA AŞI YERİNDE AĞRI VE KOLDA UYUŞUKLUK, KARINCALANMA

Merhaba zamanla geçti mi acaba benim 1 haftada başladı şu an 3. Haftadayim kol da değil üst sırtım kol altım vs aciyip ağrıyor kaslarim ve 2 gündür uyuşukluk var. Ftr randevusu aldım ama daha gidemedim

Bilmiyorum umarım hepimizin ki geçer. Benimde ara ara uyuşuyor. Düşünmemeye çalışıyorum

Ben ası olduktan ıtıbaren 1 ay sürdü . Ilk 2 de acımamıştı hiç böyle olmamıştım 1 gün sürmüştü. Sonuncu böyle olunca endişelendim ama geçti.

Ben ası olduktan ıtıbaren 1 ay sürdü . Ilk 2 de acımamıştı hiç böyle olmamıştım 1 gün sürmüştü. Sonuncu böyle olunca endişelendim ama geçti.
Umarım benim de geçer. 2 yi olmayacağım cok korkuyorum. Çok ağrıyor sadece kolum agrisa neyse ama omzum sırtım... geçmiş olsun size de
Teşekkür ederim dönüşünüz için

Merhaba zamanla geçti mi acaba benim 1 haftada başladı şu an 3. Haftadayim kol da değil üst sırtım kol altım vs aciyip ağrıyor kaslarim ve 2 gündür uyuşukluk var. Ftr randevusu aldım ama daha gidemedim
merhaba, geçti benimki, ama bir buçuk hafta falan sürdü. arada ağrıyor kolum, bazen parmak uçlarım uyuşuyor. bi kaç kişiye daha sordum, onlarda da böyle yan etkiler olmuş.

Merhabalar bir mağdur da benim 1 ay önce hpv aşısının ilk dozunu oldum aşı olduktan sonra bayıldım. Ancak zararlarını bilmediğim için araştırmadım ve normal hayatıma devam ettim. Fakat şuan ayak baş parmaklarımın bazı bölgelerinde uyuşukluk farkettim sanki içi donuk gibi ve korkuyorum Çok tedirginim benim gibi yan etki olanlar olmuş sonra geçti mi merak ediyorum lütfen yazar mısınız

bende belirtiler vardı işte. sonra ben buna daha da dikkat etmeye başladım ve belirtilerin arttığını hissettim. sonrasında kalp, nöroloji gibi yerlere göründüm. her şey normal çıktı çok şükür. nöroloji doktoru da psikolojik olabilir vs fazla düşünme dedi. ondan beri çok düşünmüyorum. geçti gibi.

çok rahatsız olduysanız hacamat yaptırın. vücudunuzdaki ağır metallerden arınırsınız

Evet doğru söylüyorsunuz düşündükçe daha kötü oluyorum sürekli parmaklarımı hissediyor muyum diye kontrol ediyorum artık geceleri gözüme uyku girmiyor en iyisi kafaya takmamak sanırım. Zaten 1 doz oldum diğerlerini de olmayı düşünmüyorum asla

Şuan nasılsınız?

Merhaba. Ben de ilk dozumu olduktan bi kac gun sonra asinin yapildigi tarafta siddetli boyun agrisi yasamaya basladim. Once tutulma zannettim. Ama bu tutulma yaklasik 17 18 gun surdu. 19.gun asinin yapildigi tarafta siddetli boyun kol sirt agrilarim basladi. Oyle ki yerimden kendim kalkamadim ve hemen acile gitmek zorunda kaldim. Acilde sadece agri kesici igne yapip gonderdiler ve agri kesiciler recete edildi. Ama hicbiri ise yaramadi. Sonraki gun ftr randevusu aldim. Mr cekildi ve boyun fitigi oldugum anlasildi. Ama sikinti surda daha once hic anlamadim. Hicbir belirti yasamadim ve bir anda yerimden bile kalkamayacak halde aci cekmeye basladim. Her doktora da sordum asi ile ilgili olabilir mi diye herkes hayir dedi. Bana da zaten hic mantikli gelmiyor. Iki farkli ftr ve iki farkli beyin cerrahina mr sonuclarimi gosterdim hepsi de ameliyat dediler. Zaten ben acidan duramiyordum. Kolum git gide daha cok uyusmaya basladi. O aciyi yasamamin 3.gununde ameliyat oldum. O aci gecti. Uyusukluk da 1 hafta sonra yavas yavas iyilesmeye basladi. Ama bununla bir ilgisi olabilir mi? Hastaneye gidenler mr cekildi mi? Yani belki bende fitik vardi hic hissetmesem de asi olmak tetikledi mi? Bunlari cok merak ediyorum cunku 2.yi de alakasi yoktur denildigi icin yaptirdim ve su an 2.gunumde omuz ve sirt agrilarim geri geldi. Ozellikle sag koluma yaptirdim sol kolum yeterince aci cekti diye. Simdi de sag tarafimda ayni sikintilar basladi. Ve bende sadece bir tane fitik varmis o da korkuncmus. Yani ona da platin takildi artik duzgun. Ikinci bir fitik felaketi yasarsam ben tamamen buna baglayacagim. Su an bu yasadigim agri gecicidir umarim. Inanilmaz korkuyorum tekrar o aciyi yasamaktan.

Çok geçmiş olsun inanın bilgim yok ama umarım birisi cevap verir. Bende bu yüzden olmaya korkuyorum bendede boyun düzleşmesi var ve skolyoz

Herkese merhaba
Önlem amaçlı ilk dozu oldum fakat aşı olduğum kolda gittikçe artan bir hassasiyet var. Aşı olalı 10 gün oldu ve kolumu kaldırdığımda veya bir şey silkelediğimde vs şiddetli bir ağrı hissediyorum. Umarım kısa sürede geçer, biraz endişelenmeye başladım

Yapılış şekline bağlı benim ikinci dozda küçük beze oluştu hatta bir ay falan sürdü ağrısı sonra geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…