Oldu canım hiçbir şey olmazMerhabalar arkadaşlar,
ben 20 gün öncesi hpv aşısı oldum. aşı sonrası kol ağrım birkaç günde geçmişti lakin son birkaç gündür aşı yerimde ağrı ve aşı kolumda uyuşma, karıncalanma hisseydiyorum.
bunun gibi yan etkileriniz oldu mu? endişelenmeli miyim?
Sizinde aşıdan çok sonra (20-30 gün..) böyle belirtileri oldu yani?Oldu canım hiçbir şey olmaz
Benim ara ara hala ağrıyorSizinde aşıdan çok sonra (20-30 gün..) böyle belirtileri oldu yani?
Valla ben çok korktum açıkçası kolum omzumdan parmak uçlarıma kadar karıncalanıyor. İlk vurulduğumda sadece birkaç gün ağrı olmuştu sonra geçmişti. Şimdi olunca korktum açıkçasıOldu canım hiçbir şey olmaz
Ağrıdan ziyade uyuşma, karıncalanma da varBenim ara ara hala ağrıyoraralıkta yaptırdım 2. Doz. Son doz kaldı
aynı durum şuan bende oldu bir bilgi edinebildiniz mi? uyuşma ve ağrım var kolumda
Siz aşı olalı kaç gün olduaynı durum şuan bende oldu bir bilgi edinebildiniz mi? uyuşma ve ağrım var kolumda
ben 23 ocakta oldum ilk aşımı - hpv 16-18 ve diğerleri olarak pozitifim bıyopsı sonucum CIN 1 cıktı doktor takıp dedı ama bır gorus daha almak ıstıyorum ıstanbuldayımSiz aşı olalı kaç gün oldu
ben 23 ocakta oldum ilk aşımı - hpv 16-18 ve diğerleri olarak pozitifim bıyopsı sonucum CIN 1 cıktı doktor takıp dedı ama bır gorus daha almak ıstıyorum ıstanbuldayım
kol ağrım asıyı olduktan sonra hep vardı ama son bır haftadır agrı ve uyusma basladı sırtımda bır uyusma yok fakat kolumda cıddı agrı ve uyusma var
bende yoktuBende de kolumda bi sert şişlik var 5 gün oldu aşı olalı sizde de şişlik var mı beze gibi
Merhabalar arkadaşlar,
ben 20 gün öncesi hpv aşısı oldum. aşı sonrası kol ağrım birkaç günde geçmişti lakin son birkaç gündür aşı yerimde ağrı ve aşı kolumda uyuşma, karıncalanma hisseydiyorum.
bunun gibi yan etkileriniz oldu mu? endişelenmeli miyim?
aynısı bana da oldu. gardasil 9 ilk dozdan 20 küsür gün sonra aşı yerim ve kolum ağrıyor, parmak ucum uyuşuyor. aşı olduktan sonra hiçbir yerim ağrımamıştı. 20 gün sonra ağrı olunca şaşırdım.