- 3 Aralık 2018
- 9
- 0
- 1
- 36
- Konu Sahibi kaktus2332
Merhaba Arkadaşlar temmuz ayında klasik yaptırdıgım smear testimde ASCUS çıkmıştır. doktorum bakırköy acıbadem hastanesinde funda aybardı funda hanım bana beklemem gerektigini söyledi aradan geçen 4 ayın sonunda tekrar benim istedigimle smear yaptırdım ve yine ascus çıktı doktorum çok gerekli görmesede hpv testi yaptrdım işin trajik kısmı sonucum yüksek riskli hpv çıktı başımdan aşagıya kaynar sular döküldü resmen bu sonuçlara ulaşmaya çalışırken ve doğru bir bilgi almak için ugraşırken gerçekten hasta oldum..
bakırköy acıbadem devlet hastanelerini geçmiş durumda sonucumu önemsemediler bile bence cin 1'dim doktorumun ve hastanenin önemsememesi ve ertelemesi üzerine sonucum cin 2 çıktı. beklemeden hemen müdahale edilebilirdi,işin diger komik kısmı tüm tahlil sonuçlarımı farklı bir hastaya göndermişler hala iyi insanlar ki kız bana ulaştırmak için günlerce ugraşmış en son sosyal medyadan yazdı ,keşke hastane bu kadar hasta odaklı olsa degil mi ?
Şans eseri memorial bahçelievler hastanesinde Doç. dr veysel şalla tanıştım kendisi onkoloji jinekolog leep işlemimi onda oldum o kadar ilgili ve hastasını önemseyen bir doktor ki giderseniz bana teşekkür edersiniz :)
yarın leep sonuçlarım çıkacak dilerim cerrahi sınır negatife yakın çıkar
size sonuçlarımı bildiririm.
bakırköy acıbadem devlet hastanelerini geçmiş durumda sonucumu önemsemediler bile bence cin 1'dim doktorumun ve hastanenin önemsememesi ve ertelemesi üzerine sonucum cin 2 çıktı. beklemeden hemen müdahale edilebilirdi,işin diger komik kısmı tüm tahlil sonuçlarımı farklı bir hastaya göndermişler hala iyi insanlar ki kız bana ulaştırmak için günlerce ugraşmış en son sosyal medyadan yazdı ,keşke hastane bu kadar hasta odaklı olsa degil mi ?
Şans eseri memorial bahçelievler hastanesinde Doç. dr veysel şalla tanıştım kendisi onkoloji jinekolog leep işlemimi onda oldum o kadar ilgili ve hastasını önemseyen bir doktor ki giderseniz bana teşekkür edersiniz :)
yarın leep sonuçlarım çıkacak dilerim cerrahi sınır negatife yakın çıkar
size sonuçlarımı bildiririm.