- 2 Ocak 2024
- 24
- 18
- 25
-
- Konu Sahibi pinkpradabag
Hrçmiş olsun inşallah sonucunuz temiz çıkar. Ama 6 ay biraz erken gibi geldi. Doktorum bana 1 tıl sonrasına süre verdi ben 1 yıl 3 ay donra gittim. Hpv56 pozitif ve kolposkopi sonucum cin 1’di geçen yıl martta. Geçen pazar gittim smesr temiz hpv negatif geldi çok şükür. Sonucunuzu bizlerlede paylaşınTam bugun kolposkopi+biyopsi yapılalı altı ay oldu ve kontrolüm için kadin dogum poliklinigine gittim. Doktorum rahim icinde kotu herhangi bir sey gozlemlemedigini sordu ve smear testi + hpv testimi yeniledi. Ultrason ile de bakti ve yumurtaliklarimin gayet iyi olduğunu söyledi. Haftaya sonuçlarım çıkacak umarım buraya smear testimin temiz geldiğini yazabilirim
Bu süreçte ve sonrasında bağışıklık sistemini güçlü tutmak için vitamin ve takviyeler kullanmak, sağlıklı ve temiz beslenmek ve spor yapmak en önemli faktörler. Umarım hepimiz sağlığımıza kavuşuruz
Aa cok sevindim, bu bir yilda nelere dikkat ettiniz peki? Iliski yasadiniz mi bir deHrçmiş olsun inşallah sonucunuz temiz çıkar. Ama 6 ay biraz erken gibi geldi. Doktorum bana 1 tıl sonrasına süre verdi ben 1 yıl 3 ay donra gittim. Hpv56 pozitif ve kolposkopi sonucum cin 1’di geçen yıl martta. Geçen pazar gittim smesr temiz hpv negatif geldi çok şükür. Sonucunuzu bizlerlede paylaşın
Evliyim. Hiç korunmadık. 3 doz aşımı oldum. Kafama göre vitamin kullanmadım. Dahiliyeye gidip feğerlerime baktırıp kullandım. Zaten normalde de yeşil çay içen ve seven biriydim. Günde 2 fincan içtim. Haftanın 3-4 günü yürüdüm ve 4 günü falan pilates yaptım. Şeker çikolata abur cubur kızartma sağlıksız şeyler yememeye çalıştım belki 2 haftada 1 falan yedim. Sağlıklı beslendim , bol su içtim. 10 kilo verdim bu süreçte 53 kiloya düştüm. Kendimi daha sağlıklı hissetmeye başladım zaten. Sabahları enerjik ve dinç kalktım. Saçlarım hızla uzadı cildim daha sağlıklı. Vücudum hiç olmadığı kadar şekillendi. Ve sonucunda negatif çıktım. He bu arada sigarayo bıraktım alkol ayda bir falan almışımfır o da az. Bu hastaslık hayatıma bir çok şey kattı. Artık spor yapan beslenmesine dikkat eden sağlıklı biri oldum. :) darısı başınıza inşallah mutlaka sonuçlarınızı bizede haber verinAa cok sevindim, bu bir yilda nelere dikkat ettiniz peki? Iliski yasadiniz mi bir de
Cok tesekkur ederim verdiginiz bilgiler icinEvliyim. Hiç korunmadık. 3 doz aşımı oldum. Kafama göre vitamin kullanmadım. Dahiliyeye gidip feğerlerime baktırıp kullandım. Zaten normalde de yeşil çay içen ve seven biriydim. Günde 2 fincan içtim. Haftanın 3-4 günü yürüdüm ve 4 günü falan pilates yaptım. Şeker çikolata abur cubur kızartma sağlıksız şeyler yememeye çalıştım belki 2 haftada 1 falan yedim. Sağlıklı beslendim , bol su içtim. 10 kilo verdim bu süreçte 53 kiloya düştüm. Kendimi daha sağlıklı hissetmeye başladım zaten. Sabahları enerjik ve dinç kalktım. Saçlarım hızla uzadı cildim daha sağlıklı. Vücudum hiç olmadığı kadar şekillendi. Ve sonucunda negatif çıktım. He bu arada sigarayo bıraktım alkol ayda bir falan almışımfır o da az. Bu hastaslık hayatıma bir çok şey kattı. Artık spor yapan beslenmesine dikkat eden sağlıklı biri oldum. :) darısı başınıza inşallah mutlaka sonuçlarınızı bizede haber verin
Geçmiş olsun kolposlopi zormuTam bugun kolposkopi+biyopsi yapılalı altı ay oldu ve kontrolüm için kadin dogum poliklinigine gittim. Doktorum rahim icinde kotu herhangi bir sey gozlemlemedigini sordu ve smear testi + hpv testimi yeniledi. Ultrason ile de bakti ve yumurtaliklarimin gayet iyi olduğunu söyledi. Haftaya sonuçlarım çıkacak umarım buraya smear testimin temiz geldiğini yazabilirim
Bu süreçte ve sonrasında bağışıklık sistemini güçlü tutmak için vitamin ve takviyeler kullanmak, sağlıklı ve temiz beslenmek ve spor yapmak en önemli faktörler. Umarım hepimiz sağlığımıza kavuşuruz
Evet bulasabiliyormusTuvaletten bulasabiliyor mu hpv?
Kaç yasındasınız acabaHrçmiş olsun inşallah sonucunuz temiz çıkar. Ama 6 ay biraz erken gibi geldi. Doktorum bana 1 tıl sonrasına süre verdi ben 1 yıl 3 ay donra gittim. Hpv56 pozitif ve kolposkopi sonucum cin 1’di geçen yıl martta. Geçen pazar gittim smesr temiz hpv negatif geldi çok şükür. Sonucunuzu bizlerlede paylaşın
Geçmiş olsun kolposlopi zormu bende yarın olCM camim sıkkınTam bugun kolposkopi+biyopsi yapılalı altı ay oldu ve kontrolüm için kadin dogum poliklinigine gittim. Doktorum rahim icinde kotu herhangi bir sey gozlemlemedigini sordu ve smear testi + hpv testimi yeniledi. Ultrason ile de bakti ve yumurtaliklarimin gayet iyi olduğunu söyledi. Haftaya sonuçlarım çıkacak umarım buraya smear testimin temiz geldiğini yazabilirim
29 yaşındayımKaç yasındasınız acaba
Merhaba hafif aciyor fakat hafif doktorunuza güvenin ve sağlığınız için bunun elzem oldugunu unutmayin geçmiş olsunGeçmiş olsun kolposlopi zormu bende yarın olCM camim sıkkın
Hrçmiş olsun inşallah sonucunuz temiz çıkar. Ama 6 ay biraz erken gibi geldi. Doktorum bana 1 tıl sonrasına süre verdi ben 1 yıl 3 ay donra gittim. Hpv56 pozitif ve kolposkopi sonucum cin 1’di geçen yıl martta. Geçen pazar gittim smesr temiz hpv negatif geldi çok şükür.
Merhaba sonuçlarınız çıktı mıTam bugun kolposkopi+biyopsi yapılalı altı ay oldu ve kontrolüm için kadin dogum poliklinigine gittim. Doktorum rahim icinde kotu herhangi bir sey gozlemlemedigini sordu ve smear testi + hpv testimi yeniledi. Ultrason ile de bakti ve yumurtaliklarimin gayet iyi olduğunu söyledi. Haftaya sonuçlarım çıkacak umarım buraya smear testimin temiz geldiğini yazabilirim
evet sonuçlarım çıktı, açtığım son konuda detaylı olarak bahsettim okuyabilirsinizMerhaba sonuçlarınız çıktı mı