- 29 Aralık 2017
- 1.270
- 320
- 40
- Konu Sahibi PapatyaKralice
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 68 silinmiş 52 gelmişHayır o da mevcuttu, 2. testimde 18’ de eklenmiş oldu.
Testinizde tip 68’ i aramış mı peki lab.?Benim 68 silinmiş 52 gelmiş
Ketem de oldum onlar hepsine bakiyolarmis. Doktor 68 gitmiş dediTestinizde tip 68’ i aramış mı peki lab.?
68 ile beraber 52’ de en başından beri vardır maalesef
Kolposkopiyi devlette mi olacaksın?
Evet eğitim araştırma Hastanesi'nde olcamTestinizde tip 68’ i aramış mı peki lab.?
68 ile beraber 52’ de en başından beri vardır maalesef
Kolposkopiyi devlette mi olacaksın?
Güzel sonuçlar alman dileğiyleEvet eğitim araştırma Hastanesi'nde olcam
Tip 68 ne kadar sürede gitti peki? Ay/yıl?Ketem de oldum onlar hepsine bakiyolarmis. Doktor 68 gitmiş dedi
Teşekkür ederim inşallah güzel sonuç alırım paylaşırım .Güzel sonuçlar alman dileğiyle
Sonucun çıkınca bize de haber ver olur mu
Kasim 2022 de ketem de verdiğim testte hpv 68 çıktı,2023 Nisan'da Gazi üniversitesinde veridigim test negatif cikti.ketem 1 yil sonra gel demişti,ben gazideki sonuç negatif olsa da keteme tekrar gittim 1 yıl sonra.ve orda da 52 tip pozitif çıktı.eger gazideki test doğruysa 68 gitmişti kasımdan nisana.Tip 68 ne kadar sürede gitti peki? Ay/yıl?
Yok ketem jinekoloji onkolojiye sevk ediyorPeki ketem de tedavi olunabiliyor mu ?
Siğil olmak zorunda değil eşinizde tabii ama yine de var mı yok mu üroloji baksa iyi olur, penis içi kanalda da olabiliyormuş. İki testte farklı sonuç almanız illa biri gitti yenisi geldi ya da ikisi de vardı anlamına gelmez. Test kitleri farklı sonuçlar verebiliyor. Aynısı bana oldu bir hafta arayla iki farklı-alakasız sonuç aldım. Arada cinsel ilişki yoktu. Önemli olan zaten pozitiflik.Yok ketem jinekoloji onkolojiye sevk ediyor
AnliyorumSiğil olmak zorunda değil eşinizde tabii ama yine de var mı yok mu üroloji baksa iyi olur, penis içi kanalda da olabiliyormuş. İki testte farklı sonuç almanız illa biri gitti yenisi geldi ya da ikisi de vardı anlamına gelmez. Test kitleri farklı sonuçlar verebiliyor. Aynısı bana oldu bir hafta arayla iki farklı-alakasız sonuç aldım. Arada cinsel ilişki yoktu. Önemli olan zaten pozitiflik.
Cinsel ilişkiye devam edecekseniz mutlaka korunmanız lazım.