HPV 45 belası…

Az önce açmış olduğunuz konuyu gördüm de, ilk olarak 1,5 yıl önce tip 68 gelmiş sanırım, bu arada aşılarınızı olmuş muydunuz? S sevpai

Güzel sonuçlar alman dileğiyle🙏
Sonucun çıkınca bize de haber ver olur mu❤️
Tip 68 ne kadar sürede gitti peki? Ay/yıl?
Kasim 2022 de ketem de verdiğim testte hpv 68 çıktı,2023 Nisan'da Gazi üniversitesinde veridigim test negatif cikti.ketem 1 yil sonra gel demişti,ben gazideki sonuç negatif olsa da keteme tekrar gittim 1 yıl sonra.ve orda da 52 tip pozitif çıktı.eger gazideki test doğruysa 68 gitmişti kasımdan nisana.
Teşekkür ederim inşallah güzel sonuç alırım paylaşırım .

Ben henüz aşı falan olmadım öylece bekliyorum. Sadece araştırma yapıyorum. Ama öncelikle aşının en doğru yol olduğunu düşünüyorum artık. Tavsiyelerinize kulak veriyorum çünkü insanın en büyük doktoru kendisi bu yolda .

Yok ketem jinekoloji onkolojiye sevk ediyor
Siğil olmak zorunda değil eşinizde tabii ama yine de var mı yok mu üroloji baksa iyi olur, penis içi kanalda da olabiliyormuş. İki testte farklı sonuç almanız illa biri gitti yenisi geldi ya da ikisi de vardı anlamına gelmez. Test kitleri farklı sonuçlar verebiliyor. Aynısı bana oldu bir hafta arayla iki farklı-alakasız sonuç aldım. Arada cinsel ilişki yoktu. Önemli olan zaten pozitiflik.

Cinsel ilişkiye devam edecekseniz mutlaka korunmanız lazım.

Siğil olmak zorunda değil eşinizde tabii ama yine de var mı yok mu üroloji baksa iyi olur, penis içi kanalda da olabiliyormuş. İki testte farklı sonuç almanız illa biri gitti yenisi geldi ya da ikisi de vardı anlamına gelmez. Test kitleri farklı sonuçlar verebiliyor. Aynısı bana oldu bir hafta arayla iki farklı-alakasız sonuç aldım. Arada cinsel ilişki yoktu. Önemli olan zaten pozitiflik.

Cinsel ilişkiye devam edecekseniz mutlaka korunmanız lazım.
Anliyorum

X