- 12 Mayıs 2022
- 71
- 14
- 18
- 30
- Konu Sahibi PapatyaKralice
-
Çok takmamaya çalışın olabildiğince, bağışıklık sisteminizi güçlü tutmak zorundasınız, uyku düzeninize de dikkat edin lütfen.Sigarayı 2 günde bir paket bitiren ben bunu öğrendikten sonra anında sigarayı kestim . Canım çok sıkkın. Saat kaç oldu uykular haram oldu . Regl gecikti gebe kalma durumum nedir onuda bilmiyorum . Ama tekrar doktora gidicem. Doktora bakarsam 1 sene hiç bir şey yapmadan beklemek.
Tavsiyelerinize kulak vereceğim. Kaç doktora daha görünmek istiyorum. Tedavimi geciktirmek istemiyorum. Smear test sonucunu bekliyorum şuanda. Temiz çıksa bile rahat edemem. Araştırma hastahanesine giderim. Siz peki aşı vs oldunuz mu ? Nasıl bir tedavi izliyorsunuz şuamda ? Evlilik var mı bekarım canım, evet 3 doz aşımı oldum.
Bu bir sene içinde ilişkiniz oldu mu?Benim de Perşembe günü kolposkopi randevum var araştırma Hastanesi'nde.
Geçen yıl tıp 68 di bu yıl 52 çıktı kolposkopi dediler çok korkuyorum kötü bir şey cikarsa diye.
Tamamdır farklı partner olmadıysa farklı bir tipi zaten başkasından almanız da mümkün değil.Evet aynı kişiyle ilişkim devam etti
Bu kişiyle cinsel ilişkiye devam ettikçe virüs size gelmeye devam eder ve negatife dönmeniz zorlaşır. Partnerin de tedavi olması gerekEvet aynı kişiyle ilişkim devam etti
Hayır o da mevcuttu, 2. testimde 18’ de eklenmiş oldu.Tip 53 u de bünye temizledi ozaman
Cinsel ilişkiye ara veremiyorsanız, kondom ile korunmaya devam edin lütfen, bir kez bile olsa kondom OLMADAN ilişkide bulunursanız, pinpon etkisi ile virüsü sürekli birbirinize bulaştırırsınız ve vücuttan atımınız zorlaşır.Partner nasıl bir tedavi olacak ? Sigili falan yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?