- 21 Aralık 2008
- 245
- 17
Mine hanıma direk olarak randevu vermiyor bana önce kadın dogum ve hastalıklarına basvurmanız gerekıyor yazıyorE nabızdan jinekolji-Onkoloji bölümü yazın aramalara orda çıkıyor sık sık bakın sürekli doluyo randevuları
Önce devlette bir kadın doğuma gideceksiniz, o sizi takipli hasta olarak gösterecek ve yeşil alan açacak. Daha sonra jinekoloji onkoljiye sıra alabilirsiniz.Mine hanıma direk olarak randevu vermiyor bana önce kadın dogum ve hastalıklarına basvurmanız gerekıyor yazıyor
Acımaz olur mu 3 kere yerimden zipladm. Anestezi almadan leep olmaynnAnestezi verilmeden nasıl leep oldunuz? Acımadı mı?
Bende mine hanımdan randevu aldım., hpv 16 cin 3 le leep oldum,ama cerrahi sınırlar pozitif ,gittiğim prof rahmi alalım dedi ,41 yaşındayım. Rahmi aldırmak istemiyorum .2.kere leep olmak istiyorum .Merhaba umarım mesajımı görürsünüz bende henüz 29 yaşındayım evliyim bendede hpv31 pozitif gelmişti direk zeynep kamile yönlendirildim ve belirttiğiniz hastanede Mine hanımda 2 kere leep ameliyatı oldum çokta memnunum doktorumdan sonucum 2 kez CIN3 gelmişti yani kanser öncüsü lezyonlar vardı son ameliyatımdan sonra CIN1 geldi şuan takipli hastasıyım mine hanımın.
Merhaba siz lokal anestezi almadınız mı ? Çünkü genel ya da lokal anestezi olmadan imkansız bende çarşamba günü leep olacağım lokal anestezi ile hissetmeyeceğimi düşünüyorumAcımaz olur mu 3 kere yerimden zipladm. Anestezi almadan leep olmaynn
Zeynep kamildemiMerhaba siz lokal anestezi almadınız mı ? Çünkü genel ya da lokal anestezi olmadan imkansız bende çarşamba günü leep olacağım lokal anestezi ile hissetmeyeceğimi düşünüyorum
Hayır Kartal dr Lütfi kırdarZeynep kamildemi
Ben orayı hiç beğenmiyorum. Nasıl geçtiHayır Kartal dr Lütfi kırdar
Ben orayı hiç beğenmiyorum. Nasıl geçti
neden bir sebebi olmalı beğenmemenizin?Çarşamba günü olacağımBen orayı hiç beğenmiyorum. Nasıl geçti
Hangi hastaneAynı gün normal hayatıma döndüm agri felan olmuo hiç korkmayın 15 gün kadar kanamalar oluo o kdar
Merhaba ben de leep konizasyon olacağım. Hpv 16 pozitif ve cin 1 cin 2 ve cin 3 var. Cin 3 ecc denilen rahim kanalı bölgesinde. 33 yaşındayım çocuk istiyoruz. Rahmi aldirdiniz miBende mine hanımdan randevu aldım., hpv 16 cin 3 le leep oldum,ama cerrahi sınırlar pozitif ,gittiğim prof rahmi alalım dedi ,41 yaşındayım. Rahmi aldırmak istemiyorum .2.kere leep olmak istiyorum .
Merhaba,uzun süredir girmiyordum ,yeni gordum mesajınızı, rahim alınmadı,2.kez leep oldum ,cerrahi sınırlar negatif gelmedi yine maalesef,doktor 6 ay bekleyelim dedi ,bazen gerileyebiliyormus ,Merhaba ben de leep konizasyon olacağım. Hpv 16 pozitif ve cin 1 cin 2 ve cin 3 var. Cin 3 ecc denilen rahim kanalı bölgesinde. 33 yaşındayım çocuk istiyoruz. Rahmi aldirdiniz mi
Kaç yaşındasınız? Ve hangi tiptiMerhaba,uzun süredir girmiyordum ,yeni gordum mesajınızı, rahim alınmadı,2.kez leep oldum ,cerrahi sınırlar negatif gelmedi yine maalesef,doktor 6 ay bekleyelim dedi ,bazen gerileyebiliyormus ,
Yaş 40,tip 16Kaç yaşındasınız? Ve hangi tipti
yaşınızdan dolayı bagısıklıgınız biraz zorlanıyoe olabilir. Beslenmeniz nasıl?Yaş 40,tip 16
İnşallah geriler hemencecik yok olur çok geçmiş olsunMerhaba,uzun süredir girmiyordum ,yeni gordum mesajınızı, rahim alınmadı,2.kez leep oldum ,cerrahi sınırlar negatif gelmedi yine maalesef,doktor 6 ay bekleyelim dedi ,bazen gerileyebiliyormus ,
Merhaba ben de leep konizasyon olacağım. Hpv 16 pozitif ve cin 1 cin 2 ve cin 3 var. Cin 3 ecc denilen rahim kanalı bölgesinde. 33 yaşındayım çocuk istiyoruz. Rahmi aldirdiniz mi ec
Ecc yapildimi cin3 ordami ciktiMerhaba ben de leep konizasyon olacağım. Hpv 16 pozitif ve cin 1 cin 2 ve cin 3 var. Cin 3 ecc denilen rahim kanalı bölgesinde. 33 yaşındayım çocuk istiyoruz. Rahmi aldirdiniz mi
Evet merhaba ecc de cin 3 çıktı. Diğer yerlerde cin 1ve cin 2 çıktı. Leep oldum. Sonuçlarda cin 3 olan cin 2 olarak çıktı.Ecc yapildimi cin3 ordami cikti
Yani leep te ecc deki alanda çıkartıldı ,o alanı çıkarmak için leep yeterliydiEvet merhaba ecc de cin 3 çıktı. Diğer yerlerde cin 1ve cin 2 çıktı. Leep oldum. Sonuçlarda cin 3 olan cin 2 olarak çıktı.