HPV 18 - Leep - Zeynep Kamil Öneri

Mine hanıma direk olarak randevu vermiyor bana önce kadın dogum ve hastalıklarına basvurmanız gerekıyor yazıyor
Önce devlette bir kadın doğuma gideceksiniz, o sizi takipli hasta olarak gösterecek ve yeşil alan açacak. Daha sonra jinekoloji onkoljiye sıra alabilirsiniz.

Bende mine hanımdan randevu aldım., hpv 16 cin 3 le leep oldum,ama cerrahi sınırlar pozitif ,gittiğim prof rahmi alalım dedi ,41 yaşındayım. Rahmi aldırmak istemiyorum .2.kere leep olmak istiyorum .

Sonuclar çok geç çıkıyor. Ben zeynep kamilde lolposlopi oldum 2 gün sonra çıktı. Orda hpv testi verdim 8 ay oldu sonuç yok. Doktorlar tecrübesiz

Bende mine hanımdan randevu aldım., hpv 16 cin 3 le leep oldum,ama cerrahi sınırlar pozitif ,gittiğim prof rahmi alalım dedi ,41 yaşındayım. Rahmi aldırmak istemiyorum .2.kere leep olmak istiyorum .
Merhaba ben de leep konizasyon olacağım. Hpv 16 pozitif ve cin 1 cin 2 ve cin 3 var. Cin 3 ecc denilen rahim kanalı bölgesinde. 33 yaşındayım çocuk istiyoruz. Rahmi aldirdiniz mi

Merhaba ben de leep konizasyon olacağım. Hpv 16 pozitif ve cin 1 cin 2 ve cin 3 var. Cin 3 ecc denilen rahim kanalı bölgesinde. 33 yaşındayım çocuk istiyoruz. Rahmi aldirdiniz mi
Merhaba,uzun süredir girmiyordum ,yeni gordum mesajınızı, rahim alınmadı,2.kez leep oldum ,cerrahi sınırlar negatif gelmedi yine maalesef,doktor 6 ay bekleyelim dedi ,bazen gerileyebiliyormus ,

Merhaba,uzun süredir girmiyordum ,yeni gordum mesajınızı, rahim alınmadı,2.kez leep oldum ,cerrahi sınırlar negatif gelmedi yine maalesef,doktor 6 ay bekleyelim dedi ,bazen gerileyebiliyormus ,
İnşallah geriler hemencecik yok olur çok geçmiş olsun

Merhaba ben de leep konizasyon olacağım. Hpv 16 pozitif ve cin 1 cin 2 ve cin 3 var. Cin 3 ecc denilen rahim kanalı bölgesinde. 33 yaşındayım çocuk istiyoruz. Rahmi aldirdiniz mi ec

Ecc yapildimi cin3 ordami cikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…