Herkese merhabalar bundan yaklaşık 1 sene önce daha nişanlıyken rutin bir kontrol için kadın doğum doktoruna gittiğimde dokturum hpv testi yaptı testimin sonucu hpv 16 pozitif çıktı bu sürecte doktor arayısına girdim yanı süre zarfında evlilik sürecinde olduğum için durum benim için çok stresli ilerliyordu. Sonrasında internette neslihan gürbüzü gördüm ona gitmeye karar verdim evlendikten sonra ilk kontrolde zaten hangi tip pozitif olduğunu bildiğimiz için qynı gün kolposkopi yapıldı cin1 ve cin2 çıktı yaşım küçük olduğu için(26) leep işlemi yapmayı önermedi 2 seans dondurma işlemi yaptık bu süre zarfında ayda 1 glutatyon ve ozon almaya başladım aynı anda doktorum velp, Deflagyn, papil of, motiflor ve kendi vitamin takviyesini kullanamamı Söyledi bu süreçte ilişkiye girmedik girdiğimizde de hep korunduk kendime çok iyi olmasada iyi baktım sürekli yeşil çay kefir meyve tükettim sigara ve alkolü azaltım ve bugun bütün testlerimin negatif olduğunu hastalıktan kurtulduğumu öğrendim. Bu süreçte öğrendiğim en büyük şey aslında herşeyin kendimize bakmaktan geçtiği oldu. Hiç bir şey için lütfen umudunuzu kaybetmeyin kendiniz için savaşın.