HPV 16 pozitifim sürecim nasıl geçti

H
Evet bir kaç farklı doktora gittim hepsi faranjit diyor umarım öyledir çok korkuyorum çünkü

Evet bir kaç farklı doktora gittim hepsi faranjit diyor umarım öyledir çok korkuyorum çünkü
Hic korkma korku ve stres inanki bu durumu tetikliyor daha kötü yapıyor allah korusun hep pozitif düşün ben hep öyle yaptım sende öyle yap lütfen

Merhabalar bende 22 yasında hpv 16 seviyesine sahibim ayrıyetten bişeyler eklemek istedim benim kullandığım bol bol yeşillik tüket çok işe yarıyor kırmızı meyveler sebzeler aynı şekil çok iyi geliyor tabii ki yaptığına eminim ama yine de söylemek istedim hep tertemiz olsun vajina bölgen her gün ic camasır değiştir günlük ped kullanmanı önermem cünkü bence zararlı her gün kullanmak bol su zaten hepimiz biliyoruz bunu regl zamanıma yakın maydonoz suyu tüketirim kaynatıp 2 3 kez rahime çok iyi geldiğini duydum tüm enfeksiyonu söküyormuş benim aklıma gelenler bunlar sağlıcakla kal

H

Hic korkma korku ve stres inanki bu durumu tetikliyor daha kötü yapıyor allah korusun hep pozitif düşün ben hep öyle yaptım sende öyle yap lütfen
Öyle yapmaya çalışıyorum çok teşekkür ederim çok tatlısınız umarım bi an önce iyileşiriz çok geçmiş olsun tekrar

Kızlar patoloji sonucum çıktı cın1, bugün ilk doz aşımıda oldum o kadar mutluyum ki size anlatamam, ilklerde çok kötüydüm ama artık çok iyiyim psikolojide çok önemli sakın moralinizi bozmayın bağışıklığımızı yüksek tutalım zaten bu hpv’yi kendimize inanarak yenebiliriz sadece

Merhaba bende de siğil vardı bugün hpv genotiplere baktı doktor ama smera yapmadı neden acaba

Merhaba, bu görüntüyü isterseniz alanında çok duyulmuş olan dr süleyman akhan a gösterebilirsiniz. Mail atanlara cevap veriyormuş belki sizin görüntünüze de cevap verir.
Mail adresi suleyman@suleymanakhan.com

Mail atarsanız şayet cevabını iletir misiniz

Yukarıda yazınıza cevap vermiştim ama tekrardan çok geçmiş olsun. Aşının herhangi bir yan etkisini yaşadınız mı
Kol ağrısı oldu ve ateş yaptı sanırım ama ben hpv olabilirsin dediği için doktor aşıyı vurunduğum gün çok stresliydim o da etkilemiş olabilir

Kol ağrısı oldu ve ateş yaptı sanırım ama ben hpv olabilirsin dediği için doktor aşıyı vurunduğum gün çok stresliydim o da etkilemiş olabilir
Aşıyı güvenilir ve maliyeti en düşük olacak şekilde nasıl temin edebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…