Evet bir kaç farklı doktora gittim hepsi faranjit diyor umarım öyledir çok korkuyorum çünkü
Hic korkma korku ve stres inanki bu durumu tetikliyor daha kötü yapıyor allah korusun hep pozitif düşün ben hep öyle yaptım sende öyle yap lütfenEvet bir kaç farklı doktora gittim hepsi faranjit diyor umarım öyledir çok korkuyorum çünkü
Merhabalar bende 22 yasında hpv 16 seviyesine sahibim ayrıyetten bişeyler eklemek istedim benim kullandığım bol bol yeşillik tüket çok işe yarıyor kırmızı meyveler sebzeler aynı şekil çok iyi geliyor tabii ki yaptığına eminim ama yine de söylemek istedim hep tertemiz olsun vajina bölgen her gün ic camasır değiştir günlük ped kullanmanı önermem cünkü bence zararlı her gün kullanmak bol su zaten hepimiz biliyoruz bunu regl zamanıma yakın maydonoz suyu tüketirim kaynatıp 2 3 kez rahime çok iyi geldiğini duydum tüm enfeksiyonu söküyormuş benim aklıma gelenler bunlar sağlıcakla kalaralık ayında hiç tip 45 i’m pozitif çıktı ve smear testimde bir sıkıntı yoktu sonrasında üç ayda bir smear kontrolü istedi doktorum kolposkopi yapmadık 21 yaşındayım,günde bir pakete yakın sigara içiyordum sigarayı bıraktım c vitamini,d vitamini ve b12 kullanıyorum,kefir ve yeşil çay tüketiyorum her gün beslenmeme vitamin alma oranıma dikkat ediyorum aşı olmadım çok üzgünüm ki yakın zamanda olabiliceğimide pek düşünmüyorum ailem bilmiyor ve öğrenciyim o yüzden bunu karşılayamam ,ahcc kullanımının gereksiz olduğunu çok doktorun videosunda duydum almadım o sebeple,şu anlık böyle bir sürecin içindeydim eylül ayı doğum günüm o zamana kadar allahın izniyle negatifi görmek istiyorum,öğrendiğim ilk iki ay ağlamalar ve krizlerle doluydu şimdi biraz daha sakinledim,yarın için çok gerginim kendime çok iyi bakmaya çalışıyorum ama ya kötüleştiyse diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi,önerebileceğin başka bir şey varsa yaptıklarım harici seve seve dinlerimokuduğun için teşekkürler
Öyle yapmaya çalışıyorum çok teşekkür ederim çok tatlısınızH
Hic korkma korku ve stres inanki bu durumu tetikliyor daha kötü yapıyor allah korusun hep pozitif düşün ben hep öyle yaptım sende öyle yap lütfen
Cın1 varsa lsıl olarak belirtmiştir zaten patolog ve smear yanlış negatiflik vermediyse şayet.bir de son olarak şunu sorsam cin 1 varsa mesela bunu smear da görebiliyor muyuz
Merhaba bende de siğil vardı bugün hpv genotiplere baktı doktor ama smera yapmadı neden acabaKızlar patoloji sonucum çıktı cın1, bugün ilk doz aşımıda oldum o kadar mutluyum ki size anlatamam, ilklerde çok kötüydüm ama artık çok iyiyim psikolojide çok önemli sakın moralinizi bozmayın bağışıklığımızı yüksek tutalım zaten bu hpv’yi kendimize inanarak yenebiliriz sadece
Merhaba, bu görüntüyü isterseniz alanında çok duyulmuş olan dr süleyman akhan a gösterebilirsiniz. Mail atanlara cevap veriyormuş belki sizin görüntünüze de cevap verir.Ben de boğaz ağrısı ve ateş var ağzımda siğil olucak diye korkuyorum o yüzden sordum sizede siz nasılsınız peki şuan ameliyat oldum dediniz çok geçmiş olsun tekrar
Kendi gırtlak görüntümü paylaştım arkadaşlar bilenler yazabilir mi
Çok çok teşekkür ederim gerçekten hemen atacağımMerhaba, bu görüntüyü isterseniz alanında çok duyulmuş olan dr süleyman akhan a gösterebilirsiniz. Mail atanlara cevap veriyormuş belki sizin görüntünüze de cevap verir.
Mail adresi suleyman@suleymanakhan.com
Mail atarsanız şayet cevabını iletir misiniz
Aynı yaştaymışız bu arada. Aşı oldunuz mu acabaÇok çok teşekkür ederim gerçekten hemen atacağım
Anladım geçmiş olsun inşallah çok hızlı atlatırsın ben de daha fazla geç kalmadan olmak istiyorum. Sizde bir yan etki yaptı mıEvet aşımı bu üzücü sonuçları aldığım gün oldum hemen
Smear çoğu zaman yanıltabiliyor, en önemlisi hpv testiMerhaba bende de siğil vardı bugün hpv genotiplere baktı doktor ama smera yapmadı neden acaba
Yaptı bakalım doktor zor gördü siğiller çok yüzeysel inşallah kötü çıkmazSmear çoğu zaman yanıltabiliyor, en önemlisi hpv testi
Yukarıda yazınıza cevap vermiştim ama tekrardan çok geçmiş olsun. Aşının herhangi bir yan etkisini yaşadınız mıEvet aşımı oldum hpv olduğumu öğrendiğim ilk gün
Kol ağrısı oldu ve ateş yaptı sanırım ama ben hpv olabilirsin dediği için doktor aşıyı vurunduğum gün çok stresliydim o da etkilemiş olabilirYukarıda yazınıza cevap vermiştim ama tekrardan çok geçmiş olsun. Aşının herhangi bir yan etkisini yaşadınız mı
Aşıyı güvenilir ve maliyeti en düşük olacak şekilde nasıl temin edebilirimKol ağrısı oldu ve ateş yaptı sanırım ama ben hpv olabilirsin dediği için doktor aşıyı vurunduğum gün çok stresliydim o da etkilemiş olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?