Edirne Trakya Üni. Tıp Fakültesi'nde ücretsiz kolposkopi yapılıyor, devlet güvencen varsa ücret alınmıyor. Kadın doğum polikliniğinden randevu alıp ilerleyebilirsin."
Randevu bulup Kolposkopi olmanıza sevindim.Bende Salı günü özel klinikte Kolposkopi oldum;hücresel bozulma var dedi doktor parça aldı sonucunu bekliyorum.Sizin dediğiniz gibi 2 veya 3 parça aldı galiba.Sizde hücresel bozulma yada başka bir şey dediler mi.Umarım sonuçlarımız temiz gelir stres oldum artık
Benim 20 günü bulacakmis size ilaç ne yazdı bana sadece bağışıklık güçlü tut dedi ve aşı olmayacam gereksiz pahalı geliyor bana haber verin mutlaka sonucunuzu temiz çıkar insallah
Benim 20 günü bulacakmis size ilaç ne yazdı bana sadece bağışıklık güçlü tut dedi ve aşı olmayacam gereksiz pahalı geliyor bana haber verin mutlaka sonucunuzu temiz çıkar insallah
İnşallah hepimizinki güzel çıkar ve kurtuluruz bir an önce bağışık güçlendirici,d vitamini,vajina içi fitil dedi akıntı problemi için,biterek diye bir ilaç dedi birde.Aşıyı öneriyorlar canım imkanın varsa ol bence.Süleyman hocaya da mail attım sadece lütfen aşı ol yazmış
İnşallah hepimizinki güzel çıkar ve kurtuluruz bir an önce bağışık güçlendirici,d vitamini,vajina içi fitil dedi akıntı problemi için,biterek diye bir ilaç dedi birde.Aşıyı öneriyorlar canım imkanın varsa ol bence.Süleyman hocaya da mail attım sadece lütfen aşı ol yazmış