KETEM’e basvurdunuz mu onlar ücretsiz yönlendiriyor. Korkmayın bagısıklığınızı yuksek tutun vucut atabilir. Google yorumlarını okuyup kendınızı korkutmayın. Çok gecmiş olsun.Merhabalar Lüleburgaz da yaşıyorum hpv 16 pozitif tanısı kondu olduğum yerde kolposkopi yok o yüzden Edirne ve Tekirdağ üniversite hastanelerine yönlendirdiler bu taraflarda tedavi olan onerebileceginiz bir doktor bir devlet hastanesi var mıdır acaba maddi durumum kısıtlı herhangi bir üniversite hastanesinde bu işlemi ücretsiz olan varmı ne şekilde ilerliyor doktorlar mi ilgileniyor bilgilendirirseniz çok sevinirim
Merhana tekrar devlet hastanelerinde ücretsiz. Ketem’den yönlendirdi diye belirtin.Teşekürler test sonucundan sonra hastaneye yönlendirdiler onlar da Edirne' veya Tekirdağ normalde SGK liya ücretli mi ki
Merhabalar bende bayram öncesi toplum sağlığı merkezinde vermiştim ve hpv 16 tanısı aldım.Merkez biz sıra alıyoruz dedi ve araştırma hastanesi 23 hazirana gün vermiş.Ben bu arada özel klinikten sıra aldım Salı gününe.Stres yönetimi yok bende maalesef o yüzden bekleyemedim.Arkadaşların dediği gibi ketem yada toplum sağlığı sizin için randevu alıyorlar umarım yakın zamana verirler.Onlarla iletişime geçin,çok geçmiş olsunMerhabalar Lüleburgaz da yaşıyorum hpv 16 pozitif tanısı kondu olduğum yerde kolposkopi yok o yüzden Edirne ve Tekirdağ üniversite hastanelerine yönlendirdiler bu taraflarda tedavi olan onerebileceginiz bir doktor bir devlet hastanesi var mıdır acaba maddi durumum kısıtlı herhangi bir üniversite hastanesinde bu işlemi ücretsiz olan varmı ne şekilde ilerliyor doktorlar mi ilgileniyor bilgilendirirseniz çok sevinirim
TeşekkürlerGeçmiş olsun araştırma ve devlet hastanelerinde işlemler ücretsiz diye biliyorum
Teşekürler sizin de geçmiş olsun siz il neresiMerhabalar bende bayram öncesi toplum sağlığı merkezinde vermiştim ve hpv 16 tanısı aldım.Merkez biz sıra alıyoruz dedi ve araştırma hastanesi 23 hazirana gün vermiş.Ben bu arada özel klinikten sıra aldım Salı gününe.Stres yönetimi yok bende maalesef o yüzden bekleyemedim.Arkadaşların dediği gibi ketem yada toplum sağlığı sizin için randevu alıyorlar umarım yakın zamana verirler.Onlarla iletişime geçin,çok geçmiş olsun
Sizin sadece kolposkopi için mi o tarihe vermişlerdiMerhabalar bende bayram öncesi toplum sağlığı merkezinde vermiştim ve hpv 16 tanısı aldım.Merkez biz sıra alıyoruz dedi ve araştırma hastanesi 23 hazirana gün vermiş.Ben bu arada özel klinikten sıra aldım Salı gününe.Stres yönetimi yok bende maalesef o yüzden bekleyemedim.Arkadaşların dediği gibi ketem yada toplum sağlığı sizin için randevu alıyorlar umarım yakın zamana verirler.Onlarla iletişime geçin,çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim,Muğla siz nerelisiniz? Yok hayır muayene için o tarihi vermişler.Kolposkopi yarın olacağım özel klinikte.Araştırma hastanesi o tarihe verdi Kolposkopiyi yakın zamana veriyorlar mı hiç bilmiyorum ama muayene tarihi bile çok uzun.Toplum sağlığı merkezinin aldığı sırayı da iptal etmedim dursun dedimSizin sadece kolposkopi için mi o tarihe vermişlerdi
Çok geçmiş olsun, herhangi bir devlet hastanesinin kadın doğum bölümüne gidin, hekime hpv 16 pozitif olduğunuzu söyleyin, ekrandan da görürler zaten, oradan yeşil alan açılacak ve sizi hpv vakaları ile ilgilenen jinekoloji onkoloji bölümüne sevk edecekler, sonra da tedavi süreciniz başlayacak zaten.Merhabalar Lüleburgaz da yaşıyorum hpv 16 pozitif tanısı kondu olduğum yerde kolposkopi yok o yüzden Edirne ve Tekirdağ üniversite hastanelerine yönlendirdiler bu taraflarda tedavi olan onerebileceginiz bir doktor bir devlet hastanesi var mıdır acaba maddi durumum kısıtlı herhangi bir üniversite hastanesinde bu işlemi ücretsiz olan varmı ne şekilde ilerliyor doktorlar mi ilgileniyor bilgilendirirseniz çok sevinirim
Merhabalar bana hiç demediler yeşil alan açarlar diye.Haziran ayına sıra alabildik dediler toplum sağlığı merkezi.Hatta sordum ben kendim sabah erken gitsem bu sırayı alamaz mıyım dedim yok hayır dediler.Beni arayan kişide yanlış yönlendirmiş olabilir.Arkadaş bi sorsun olmadı bende hastaneye gittiğimde sorayım.Çok geçmiş olsun, herhangi bir devlet hastanesinin kadın doğum bölümüne gidin, hekime hpv 16 pozitif olduğunuzu söyleyin, ekrandan da görürler zaten, oradan yeşil alan açılacak ve sizi hpv vakaları ile ilgilenen jinekoloji onkoloji bölümüne sevk edecekler, sonra da tedavi süreciniz başlayacak zaten.
Ve bir an önce aşınızı olun.
Canım farklı illeri çok iyi bilmiyorum ama, İzmir ve İstanbul' da süreç bu şekilde ilerliyor.Merhabalar bana hiç demediler yeşil alan açarlar diye.Haziran ayına sıra alabildik dediler toplum sağlığı merkezi.Hatta sordum ben kendim sabah erken gitsem bu sırayı alamaz mıyım dedim yok hayır dediler.Beni arayan kişide yanlış yönlendirmiş olabilir.Arkadaş bi sorsun olmadı bende hastaneye gittiğimde sorayım.
Olabilir canım dediğim gibi beni arayan kişide yanlış biliyor olabilir.Bu yüzden yarın özele gideceğim ben.Zaten saçmalık o kadar geç randevu vermeleriCanım farklı illeri çok iyi bilmiyorum ama, İzmir ve İstanbul' da süreç bu şekilde ilerliyor.
Merhaba çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun, herhangi bir devlet hastanesinin kadın doğum bölümüne gidin, hekime hpv 16 pozitif olduğunuzu söyleyin, ekrandan da görürler zaten, oradan yeşil alan açılacak ve sizi hpv vakaları ile ilgilenen jinekoloji onkoloji bölümüne sevk edecekler, sonra da tedavi süreciniz başlayacak zaten.
Ve bir an önce aşınızı olun.
Ben luleburgazdaym çok geçmiş olsunTeşekkür ederim,Muğla siz nerelisiniz? Yok hayır muayene için o tarihi vermişler.Kolposkopi yarın olacağım özel klinikte.Araştırma hastanesi o tarihe verdi Kolposkopiyi yakın zamana veriyorlar mı hiç bilmiyorum ama muayene tarihi bile çok uzun.Toplum sağlığı merkezinin aldığı sırayı da iptal etmedim dursun dedim
Çok teşekkür ederimBen luleburgazdaym çok geçmiş olsun
Merhabalar ne yaptınız,randevu alabildiniz mi ?Var mı değişiklikMerhabalar Lüleburgaz da yaşıyorum hpv 16 pozitif tanısı kondu olduğum yerde kolposkopi yok o yüzden Edirne ve Tekirdağ üniversite hastanelerine yönlendirdiler bu taraflarda tedavi olan onerebileceginiz bir doktor bir devlet hastanesi var mıdır acaba maddi durumum kısıtlı herhangi bir üniversite hastanesinde bu işlemi ücretsiz olan varmı ne şekilde ilerliyor doktorlar mi ilgileniyor bilgilendirirseniz çok sevinirim
Merhaba tekirdag Hastanesi'ne gittim olduğum hpv 16 poiztiif testini gösterdim aynı gün kolposkopi yapıp iki parça aldı sizde durum nasılMerhabalar ne yaptınız,randevu alabildiniz mi ?Var mı değişiklik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?