- 2 Ocak 2025
- 22
- 0
- 1
- 26
- Konu Sahibi Candysisters
-
Yok velp diye bir ilaç eczaneleri sordum fiyatına 3800tl diyorlardı test yapmıyorlar bana evli olmadığım ve o şekilde bir ilişkide bulunmadığım için sadece görüntüye bakarak işlem uyguladı doktor anlamadımNeye yok dediler siz sonucunuzu almadiniz mi.Ben ketemde verdim ve elime verdiler sonucu.Sonuc kagidimda yaziyor pozitif hpv 16 die .O 3.800 dediginde aşıdır 3 doz yaptirman gerekiyor bende yaptrmadim henuz.Dondurma isleminide bilmiyorum doktorunuzdan emin degilseniz birde baska bi doktora gorunseydiniz
Hmm peki siz hpv oldgunuzu neden dusundunuzYok velp diye bir ilaç eczaneleri sordum fiyatına 3800tl diyorlardı test yapmıyorlar bana evli olmadığım ve o şekilde bir ilişkide bulunmadığım için sadece görüntüye bakarak işlem uyguladı doktor anlamadım
Dudakların iç kısmında idrar vajina tarafınfa olan kısımda pütürler fark ettim kriyoterapi uyguladı doktor 3 doktor siğil değil dedi o 1 doktor direkt işlemi uyguladı anlamadım değil de olabilir ama şimdi işlem sonrası peşine bölgesinde bir kısımda sivilce gibi pütürler var ne oluyor onlar işlem sonrası acaba yıprandığı için mı tüy mü çıkacak ne anlamadım 22 yaşındayımHmm peki siz hpv oldgunuzu neden dusundunuz
Ne yapmalıyım gerçekten çok korkuyorum ve stresliyim endişe kapladı içimi tek başımayım ne yapacağımı bilmiyorum hiçHmm peki siz hpv oldgunuzu neden dusundunuz
İşlemden dolayi olmus olabilir.O islemin bir zararı olmuyorsa yapilsin daha garanti olurDudakların iç kısmında idrar vajina tarafınfa olan kısımda pütürler fark ettim kriyoterapi uyguladı doktor 3 doktor siğil değil dedi o 1 doktor direkt işlemi uyguladı anlamadım değil de olabilir ama şimdi işlem sonrası peşine bölgesinde bir kısımda sivilce gibi pütürler var ne oluyor onlar işlem sonrası acaba yıprandığı için mı tüy mü çıkacak ne anlamadım 22 yaşındayım
Ben bekarım yaşım da çok genç devlette yapıldığında direkt işlemiş doktor e nabızda görünüyor ilerde sorun oluşturur diye de korkuyorum evlilik öncesindeİşlemden dolayi olmus olabilir.O islemin bir zararı olmuyorsa yapilsin daha garanti olur
Hmm o yonden dusunmemistim.Evlenecegin kisiye net olursun ozaman anlatirsin durumunuBen bekarım yaşım da çok genç devlette yapıldığında direkt işlemiş doktor e nabızda görünüyor ilerde sorun oluşturur diye de korkuyorum evlilik öncesinde
Umarım sonuçların tertemiz gelir gelmese bile güzel bakalım kendimize ben de hpv 16 yıö smear ascus kolposkopi temiz geldi moral bozmK yok en büyük düşman korku stres çok dua ediyorum hepimiz için inşallah biticek gidecek vücudumuzdan sonucun geldiğinde biziöle paylaş mutlakaKolkoskopiyi yaptirdim 5 ayri parça aldilar.Doktora nasil dedim ama yorum yapmak istemedi sonuclandiginda konusalim dedi.15 gun iliski yasak .Birde parcayi aldiktan sonra yarim saat orda bekledim kanamaya baktilar kanamam cok yogun olmadgi icin gonderdiler simdi sonuclari bekliyoruz bakalim
Sonuc cikti az once ama tanida serkvs biyopsi girisiyle ortak rapor edilmistir falan dio ya catlayacam herlde doktora gitti sonuclarUmarım sonuçların tertemiz gelir gelmese bile güzel bakalım kendimize ben de hpv 16 yıö smear ascus kolposkopi temiz geldi moral bozmK yok en büyük düşman korku stres çok dua ediyorum hepimiz için inşallah biticek gidecek vücudumuzdan sonucun geldiğinde biziöle paylaş mutlaka
Ne dedi ki doktor tipleme belli mı anlamadımJinekoloji onkoloji bolumune sevk etti doktor.Leep islemi yapilacak sanirim Ankarada onerdiginiz doktor varmi
Ne dedi ki doktor tipleme belli mı anlamadım
Anladım allahım şifa versin inşallah amin5 ayri parca aldi 1 inde lsil yazio birinde hsil yazio leep yapilmasi lazim ama derinden alinacak oyuzden jinekoloji onkoloji servisine sevk etti
Jinekoloji onkoloji doktoru aldiginiz parcalari bizim hastanemizin laboratuarina getirp yeniden sonuclandirmaniz lazim dedi suan ki sonuclara gore rahimin alinmasi lazim dedi.Samsun egitim arastirmadaki doktor bunu soyleyen.Yarina bide Çorum'a gideceğiz.Anladım allahım şifa versin inşallah amin
Sağlıgın için en dogrusu neyse onu tercih etmelisin öneri almalısın eğer hepsi aynı şeyi söylüyorsa en basında yakalamıssın şanlısın çok sukur umarım bir an önce şifalanırsın1.evre kanser cikti degisik duygular icindeyim rahmimi aldirmakda istemiyorum
Amiin insallah bana yine beklemek kaldi bakalim tıptaki sonuclarda ne çikacakSağlıgın için en dogrusu neyse onu tercih etmelisin öneri almalısın eğer hepsi aynı şeyi söylüyorsa en basında yakalamıssın şanlısın çok sukur umarım bir an önce şifalanırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?