• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Smear negatif hpv 18 pozitif

Valla bende milleti galeyana getirmek için yazmıyorum zararlı artık başkaları olmasın ciddi derecede yan etkileri zararları var bende oldum paniğim
Sus artık. Ciddi derecede zararı yan etkisi olan hpv dışında milyonlarca şey var bu dünya üzerinde. Mesela sigara, mesela alkol. Hala boş boş konuşuyorsun. Bir tane müzisyenin tecrübesiyle bunca insanı galeyana getirmeye hakkın yok.

benim aşıyı olmuş Dr hemşire arkadaş çevrem var ama bence kimse farkında değil ciddi zararları varmış
Kimse farkında değil sen mi farkındasın hangi sıfatla hangi vasıfla? Bi sus Allah aşkına.

Sus artık. Ciddi derecede zararı yan etkisi olan hpv dışında milyonlarca şey var bu dünya üzerinde. Mesela sigara, mesela alkol. Hala boş boş konuşuyorsun. Bir tane müzisyenin tecrübesiyle bunca insanı galeyana getirmeye hakkın yok.
İnsanları galeyana getirmiyorum bende şoktayım olan hemşire Dr arkadaşlarım var ama ben gerçekten çok pişmanım olmayın arkadaşlar ciddi manada zararları varmış

İnsanları galeyana getirmiyorum bende şoktayım olan hemşire Dr arkadaşlarım var ama ben gerçekten çok pişmanım olmayın arkadaşlar ciddi manada zararları varmış
Arkadaşım aynı şeyleri yazıp durma yeter sus artık. Söylediklerinin bilimsel hiçbir kanıtı yok. Hala kızla mesajlaştım öyleymiş böyleymiş diyorsun. Önce git kanser neden olur, epilepsi ne demektir bunları araştır.

Arkadaşım aynı şeyleri yazıp durma yeter sus artık. Söylediklerinin bilimsel hiçbir kanıtı yok. Hala kızla mesajlaştım öyleymiş böyleymiş diyorsun. Önce git kanser neden olur, epilepsi ne demektir bunları araştır.
Ikisininde neden olduğunu biliyorum aşı da buna sebebmiş valla yaptıracaklar varsa bir kere daha düşünsün tek dozda pişmanım ki benim virüs aşıda bile yoktu ona rağmen yap ilerde evleneceğin insandan başka ciddi tür varsa korır denildi

benim aşıyı olmuş Dr hemşire arkadaş çevrem var ama bence kimse farkında değil ciddi zararları varmış
Ayrıca aşı bu kadar güvenilir olsa aşı takvimine girerdi neden girmiyor giremez bence gün gelecek aşı zararlıymış haberlerde izliycez eminim buna bende olduğuma bin pişmanım

Arkadaşım aşı olmayıpta hpvnin ilerlemesine sebep olup en son da kanser olup rahmini mi aldırmak istiyorsun tedbirdir bu o kadar zararlı olsa tüm doktorlar ısrarla önermez ayrıca kullandığımız ilaçlarda zararlı antibiyotikler vs böbrekleri bitiriyor rica ediyorum bilinçsizce hareket etmeyin ve insanları yanlış yönlendirmeyin koca koca doktorlar profesörler öneriyor mesleği icra etmek için yıllarını veren insanlar profesörler doktorlar bunu reçeteye yazıyorsa vardır bir bildikleri yapmayın Allah aşkına hpv kaptınız tedavi sürecinde aşı var olup olmamak size kalmış rahminizi kansere çevirip aldırmak istemiyorsanız yaptırırsınız tercih sizin kulaktan dolma bilgilerle insanları yanlış yönlendirmeyin rica ediyorum

Back