Mayıs ayında Hpv taraması olmam gerektiğini söyledi Saglık ocağı yaşım 35 olduğu için bende test oldum sonuç Hpv 16 pozitif geldi 7 sene önce Hpv 58 pozitif olmuştum temiz gelecek diye umut ederken hpv 16 oldugumu öğrenmenin şoku ile dünyam yıkıldı
Bana hemen kolposkopi olmam gerektiğini söylediler Bagcılar EAH kolposkopi oldum o günü hiç unutamayacağım yaşadığım korkunun tarifi yokdur
Hastanenin doğum servisinde yapıldı sıra ile alındık işlem sonrası çıkan kadınları görünce daha da korkuyordum meğerse onlar spiral aldırıp taktıranlarmış bunu içeri girince ögrendim her neyse kısaca söylemek gerekirse çok acı veren işlem değil kolposkop dayanılır bir işlem uyuşturmadan yapılıyor
1 ay sonra sonucum temiz servisit geldi
Ben hemen 1 doz aşı oldum ve takviyeler almaya başladım normalde siğara içmiyorum alkol sosyal içiciyim yanında arkadaş ortamında siğara içime çekmeden içtim
Takviyeler Orzax dil altı B 12 beta glucan 200 mg çinko magnezyum propolis kefir yeşil çay
5 ay kullandım propolisi 2 ay sadece diğerlerini 5 ay
Saglıklı beslenen biriyim zaten devam ettim spor yapmadım ama günde 5000-1000 adım attım
Biotin kollajende alıyorum
Gümüş suyu buldum internetten 1 aylık kür yaptım ama dedikleri gibi yapamadım alkol de içtim düzenli yapmadım
3 seans glutatyon aldım
3 ampul yurt dışından immuneks kalçadan
1 ay da yurt dışından fitil getirttim kullandım servikon dim
Bana ne yardım etti bilmiyorum Ekim ayında test verdim sonucum negatif
Toplam 2 doz aşı oldum 3 doz Ocakta
Umarım bunu okuyanlara umut olur hiç korkmayın negatife dönmek kolaymış :) iyi günler
Bana hemen kolposkopi olmam gerektiğini söylediler Bagcılar EAH kolposkopi oldum o günü hiç unutamayacağım yaşadığım korkunun tarifi yokdur
Hastanenin doğum servisinde yapıldı sıra ile alındık işlem sonrası çıkan kadınları görünce daha da korkuyordum meğerse onlar spiral aldırıp taktıranlarmış bunu içeri girince ögrendim her neyse kısaca söylemek gerekirse çok acı veren işlem değil kolposkop dayanılır bir işlem uyuşturmadan yapılıyor
1 ay sonra sonucum temiz servisit geldi
Ben hemen 1 doz aşı oldum ve takviyeler almaya başladım normalde siğara içmiyorum alkol sosyal içiciyim yanında arkadaş ortamında siğara içime çekmeden içtim
Takviyeler Orzax dil altı B 12 beta glucan 200 mg çinko magnezyum propolis kefir yeşil çay
5 ay kullandım propolisi 2 ay sadece diğerlerini 5 ay
Saglıklı beslenen biriyim zaten devam ettim spor yapmadım ama günde 5000-1000 adım attım
Biotin kollajende alıyorum
Gümüş suyu buldum internetten 1 aylık kür yaptım ama dedikleri gibi yapamadım alkol de içtim düzenli yapmadım
3 seans glutatyon aldım
3 ampul yurt dışından immuneks kalçadan
1 ay da yurt dışından fitil getirttim kullandım servikon dim
Bana ne yardım etti bilmiyorum Ekim ayında test verdim sonucum negatif
Toplam 2 doz aşı oldum 3 doz Ocakta
Umarım bunu okuyanlara umut olur hiç korkmayın negatife dönmek kolaymış :) iyi günler