- 19 Kasım 2013
- 18.594
- 33.481
Bende yazı stillerinden şikayetçiyim,birini alıyorsun kocaman yazılmış,ötekini alıyorsun minicik çini yazısı gibiEki Görüntüle 3421169
Biri şu kitapların ebatlarına bir standart getirebilir mi acaba
3 kitap aldım üçüde sınırlarını zorlamış
Önde ki alfa da cep boy olmaktan son anda caymış gibi
Bende yazı stillerinden şikayetçiyim,birini alıyorsun kocaman yazılmış,ötekini alıyorsun minicik çini yazısı gibi
Sen bir de Shantaram'ı gör birde bu kitap 800 küsür sayfa ,Dağ Gölgesi de aynıydı bak atıcam şimdi dedim 1000 sayfa olurdu normal yazılsaydı bu minicik minicik yazilmış. Kitap ćok güzeldi okudum ama zorladı. Yanındaki de 300 küsür sayfalık bir Tess Gerritsen kitabi,insani puntolarla yazilmişHakan Günday - Kinyas ve Kayra bu konuda nirvana bana göre. Kitap 500 küsür sayfa güya ama en az 750 sayfalık bir kitap o
O minicik yazılar zatenBende yazı stillerinden şikayetçiyim,birini alıyorsun kocaman yazılmış,ötekini alıyorsun minicik çini yazısı gibi
Kafalarında nasıl bir kitaplık düzeni var bu yayınevlerininKitap fiyatları bu kadar arttı diye yaptıkları hiç hoş değil
Evet maalesef çok yoruyor gözleriO minicik yazılar zaten
Malzemeden çalıyorlarKitap fiyatları bu kadar arttı diye yaptıkları hiç hoş değil
Sonra kitaplık düzenlerken biz ruh hastası oluyoruzEki Görüntüle 3421169
Biri şu kitapların ebatlarına bir standart getirebilir mi acaba
3 kitap aldım üçüde sınırlarını zorlamış
Leyla ile mecnun çok güzeldi
Leyla ile mecnun çok güzeldi
Aynen bu
EkleyimAynen bu
İmzaHakan Günday - Kinyas ve Kayra bu konuda nirvana bana göre. Kitap 500 küsür sayfa güya ama en az 750 sayfalık bir kitap o