Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arefe günü fıstık da dağıtılır genelde sen de aldın mıGünaydın sekerligimi hazırladım bayram çocuklarını bekliyorum Erzurum da çocuklar şekeri arefe günü toplarlar❤
Günaydın sekerligimi hazırladım bayram çocuklarını bekliyorum Erzurum da çocuklar şekeri arefe günü toplarlar❤
Ben Erzurum doğumluyum. İlk hatırladığım bayramlar Erzurum'dan. Şekerden çok kabuklu fıstık verirlerdiArefe günü fıstık da dağıtılır genelde sen de aldın mı
Günaydın sekerligimi hazırladım bayram çocuklarını bekliyorum Erzurum da çocuklar şekeri arefe günü toplarlar❤
Arafalık deniliyorBen Erzurum doğumluyum. İlk hatırladığım bayramlar Erzurum'dan. Şekerden çok kabuklu fıstık verirlerdi
Fıstığı unutmuşuz Çocukların buradaki seker toplama geleneğini devam ettirebilmesini çok seviyorum. Çocuklarım büyüdüklerinde bugunlerini hatirlayip onlar da kendi çocuklarına bayramin güzelliğini tattiracaklardir insallahArefe günü fıstık da dağıtılır genelde sen de aldın mı