Sitesinde fiyatları uygun D&R ın. Ben sormuştum neden farklı diye. Mağaza kirası ve eleman gideri yok demişlerdiBu D&R mağazada ikinciye %50 indirim ayağına bizi mi kandırıyor nedirKendi sitesinin fiyatları aşağıdakiler
Eki Görüntüle 3408465 Eki Görüntüle 3408466
Günaydınn, yorumlamayı kaçırmışım günaydınları kaçırmışım püüü.
GünaydınEki Görüntüle 3408593
Eki Görüntüle 3408594
Aziz Jean Kilisesi - Nevşehir
Gülşehir ilçe merkezi girişindedir. Kilise 2 katlıdır. Alt katında şarap mahzenleri, su kanalları ve mezarlar bulunmaktadır. Üst katı ise kilise olup duvarları İncil'den alınmış sahnelerle süslenmiştir. 1995 yılında restore edildikten sonra bugünkü haline gelmiştir. Hz. İsa ve İncil’den alınan konuların tasvirlerini içeren kilisede sahneler bantlar içinde frizler halindedir. Siyah zemin üzerine sarı ve kahverengi renkler kullanılmıştır. Niş tonozlarında ve cephelerinde bitkisel ve geometrik motiflere rastlanmaktadır. Batı ve güney duvarlarında ise Kapadokya'da çok az rastlanan “Son Yargı” sahnesi yer almaktadır. Kilise apsisinde yer alan yazıta göre, 1212 yılına tarihlenmektedir.
Günaydınlar, Hayırlı Cumalar
Bu akşam fotoğraf paylaşımı vardır. Katılımlarınızı bekliyorum
Eleadora
Life light
Levaiz C Capanin Gururu Teyom
MrsDelfino
Orangegreysky
bir civciv annesi
Nowaybabe
Keira- K Kitapkontesi
A Arrietty_
Disipline Girmis BirKadin
yet07
Limonsuzzcay
Istenmeyentuyy
Etkili Eleman
UcanSupurge
mimesis
nemesis
Jawlensky
sevayd A Atalanteda
Kukrim
Less-is-More
choccywhoccydoodah
Natsume
Mrsay
YEKTA31
Aspasiaa
hande_buse T Teraryum1
Ozzybal
ahestebirbeste T Tutunamayanlar777
Gelincik78
CipisS
rabbitgirl
Papatyays O _okyanus
Feline
Bu seri miymiş Tuhaf Çocukları okumuştum. Gerisinden haberim yok ya da baktım unuttum mu acabaKızlar iyi akşamlar
Ben yine bir seriye giriştim6 kitaplık bir seri taksiy taksit alacağım artık
Eki Görüntüle 3408485
6 kitaplık bir seri hattaBu seri miymiş Tuhaf Çocukları okumuştum. Gerisinden haberim yok ya da baktım unuttum mu acaba
6 kitaplık bir seri hatta