Günaydın
Bugün size bir soru sormak istiyorum.
Kitap biriktirmek mi yoksa kitapları paylaşmak mı?
Önceden kocaman bir kütüphanem olsun isterdim ama artık kütüphanelerden ödünç kitap almak daha mantıklı geliyor. Raflarda okunmadan bekleyen kitaplarım olmaktansa okunmuş kitapları ödünç alıyorum artık. Tabi yine de arada satın aldığım da oluyor ama eskisi kadar çok değil.
Evet çocuklarımı düşünerek aldığım çok kitap var benim de. Bence de çok güzel bir miras bu.Ben kitap almayı seviyorum çünkü oğlum da okumayı seviyor. Ona bırakacağım ufak bir miras gibi bir şey. Benim okuyamadıklarımı o okuyacaktır. Hatta bazı kitapları o okur gözüyle bile aldığım oluyor
Evimde olması onların karşısında okumak bana keyif veriyor. Ödünç kitap almayı sevmiyorum çünkü geri vermem gereken bir süre var ve ben sınırlar geldiği zaman geriliyorum. Kütüphaneden bile kitap alamam bu yüzden.
herkese günaydınEki Görüntüle 3397182
Eki Görüntüle 3397183
Vize Mağara Manastırları - Kırklareli
Vize Mağara Manastırları: Vize Asmakaya Mevkii’nde, Bizans Dönemi eserleridir. Bir takım sıralı doğal mağaralardan yararlanarak, taş ustalarının şekillendirmesiyle meydana gelmiştir. Yakın çevresinde yine benzer özellikler taşıyan kaya mezarların varlığı da göze çarpmaktadır. Manastırın bir kısmı, hayvan ağılı olarak kullanılmaktadır.
Günaydın herkese
@Eleadora
@Life light
Levaiz
@Capanin Gururu Teyom
@MrsDelfino
@Orangegreysky
bir civciv annesi
@Nowaybabe
@Keira-
K Kitapkontesi
A Arrietty_
@Disipline Girmis BirKadin
@yet07
@Limonsuzzcay
@Sulukuleli
@Etkili Eleman
@UcanSupurge
@mimesis
@-nemesis-
@Jawlensky
@sevayd
A Atalanteda
Kukrim
Less-is-More
choccywhoccydoodah
Natsume
Mrsay
@YEKTA31
@Aspasiaa
@hande_buse
@Teraryum1
@Ozzybal
@ahestebirbeste
@LADY VEGA
@Tutunamayanlar777
@Gelincik78
@CipisS
@rabbitgirl
Papatyays
@_okyanus
@Feline
Aklıma Walter Benjamin'le ilgili anlatılan bir olay geldi. Benjamin'in kütüphanesini gören biri bütün bu kitapları okumamissinizdir sanırım şeklinde bir soru sorar. O da "Dostum kitaplar sadece okunmak için değil birlikte yasanmak için de alınır." diye cevaplar (sözü kelimesi kelimesine yazamamis olabilirim, aklımda kalan şekliyle yazdım) Öyle yani kitap alma konusundaki düşüncem, dayanagim budur ama her kitap para vermeye değmez kanaatimce. Seçici davranmaya çalışıyorum çünkü evde aslında hiç tutmak istemediğim ama sırf "kitap" olduğu için kitaplığın görünmeyecek köşelerine koyduğum kitaplar da var.Günaydın
Önceden kocaman bir kütüphanem olsun isterdim ama artık kütüphanelerden ödünç kitap almak daha mantıklı geliyor. Raflarda okunmadan bekleyen kitaplarım olmaktansa okunmuş kitapları ödünç alıyorum artık. Tabi yine de arada satın aldığım da oluyor ama eskisi kadar çok değil.
iyi oglenlerEki Görüntüle 3397182
Eki Görüntüle 3397183
Vize Mağara Manastırları - Kırklareli
Vize Mağara Manastırları: Vize Asmakaya Mevkii’nde, Bizans Dönemi eserleridir. Bir takım sıralı doğal mağaralardan yararlanarak, taş ustalarının şekillendirmesiyle meydana gelmiştir. Yakın çevresinde yine benzer özellikler taşıyan kaya mezarların varlığı da göze çarpmaktadır. Manastırın bir kısmı, hayvan ağılı olarak kullanılmaktadır.
Günaydın herkese
@Eleadora
@Life light
Levaiz
@Capanin Gururu Teyom
@MrsDelfino
@Orangegreysky
bir civciv annesi
@Nowaybabe
@Keira-
K Kitapkontesi
A Arrietty_
@Disipline Girmis BirKadin
@yet07
@Limonsuzzcay
@Sulukuleli
@Etkili Eleman
@UcanSupurge
@mimesis
@-nemesis-
@Jawlensky
@sevayd
A Atalanteda
Kukrim
Less-is-More
choccywhoccydoodah
Natsume
Mrsay
@YEKTA31
@Aspasiaa
@hande_buse
@Teraryum1
@Ozzybal
@ahestebirbeste
@LADY VEGA
@Tutunamayanlar777
@Gelincik78
@CipisS
@rabbitgirl
Papatyays
@_okyanus
@Feline
Benim ufak bir kitaplığım var. Buradaki kitapları çocuklarım için biriktiriyorum aslinda ve çoğunu okudum. Tekrar dönüp okuyacağımı sandığım kitaplarım da yok çünkü okuyacak daha çok kitap varGünaydın
Ben sevdiklerim bende kalsin sevmediklerimi baskalarina verebilirim kafasindayimGünaydın
Ben bir ara alıp veriyordum okumasını istediğim arkadaşlarıma okuduktan sonra. Bir ara e kitap okudum o da cazip gelmedi. Kitap kokusunu elimde olmasını seviyorum ben bu sebeple e kitabı sevmedim.Günaydın
Günaydın
Tercihe kalırsa tabii ki evimde gözümün önünde olsun isterim fakat buna ne kitaplık yeter ne bütçeGünaydın
Eskiden ben dağıtıyordum son yıllarda kütüphane oluşturmaya başladım. Çocuk sahibi olduktan sonra oluştu bu istek bende. Beş yaşında daha şimdiden büyüdüğümde senin kitaplarından okuyabilir miyim diye soruyor, çok hoşuma gidiyor.Günaydın
Ben ilkini TV den izlemiştim sinemada kesinlikle daha etkileyici. Müzikler de çok iyiydi değil mi?Kızlaaar Dune filminin ikinci kısmını izledim bugün. Ayy çok güzeldi yailk filmi izleyen varsa bunu da izlesin. Gidip kitabı bi daha okuyasım var resmen. Bir göz gezdirip serisine devam etmeyi düşünüyorum