Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
60*40*30 var bende değişik :KK70: ama çok büyük değil taşınır bununla.
Hiç öyle görmedim galiba 60x40x40 varmış sepetimde :KK70:
Günaydın

Orangegreysky Orangegreysky valize koysana 🤣
O kadar valizim yok ya 2 tane küçük var 🥲
40x30x30 iyi çünkü koli ne kadar büyük olursa olsun tıka basa kitap dolduramıyorsun. O kadar ağırlığı ne koli ne insan kaldıramıyor, dibi çökme, zedelenme olasılığı da artıyor. Daha küçük bile olabilir hatta.
Evet bana da öyle geldi, yolun ortasına dökülürler falan kalbim kaldırmaz 🥲

Hiç öyle görmedim galiba 60x40x40 varmış sepetimde :KK70:

O kadar valizim yok ya 2 tane küçük var 🥲

Evet bana da öyle geldi, yolun ortasına dökülürler falan kalbim kaldırmaz 🥲

Benim iş yeri dikim yapıyor ya ürünleri koli ile gönderiyoruz. sağım solum koli dolu boy boy :KK70:

Eki Görüntüle 3394071

Eki Görüntüle 3394072

Küre Dağları Milli Parkı - Kastamonu​

1998 yılında Dünya Doğayı Koruma Vakfı (WWF) tarafından Avrupa Ormanları’nda korumada öncelikli alanlardan birisi olarak seçilen Küre Dağları, 2000 yılında Milli Park ilan edilmiştir. Bu kararla WWF’nin III. Milenyuma girerken başlattığı “Yaşayan Gezegen Kampanyası” çerçevesinde “Türkiye’nin Dünyaya Armağanı” kabul edilmiştir. 2012 itibariyle Avrupa’nın seçkin koruma alanlarını simgeleyen Pan Park’lar arasında yerini aldı. Böylece, Küre Dağları Milli Parkı Avrupa’nın 13'üncü, Türkiye’nin ise ilk Pan Park’ı olarak ilan edilmiştir. Küre Dağları Milli Parkı, Batı Karadeniz Bölümü'nün Küre Dağları üzerinde en zengin flora ve faunaya sahip yörelerinden biridir. Bölgenin kullanımına açılmamış bakir yerlerinden biridir. Alanın büyük bölümü Kastamonu il sınırları içinde kalmaktadır.
Milli park çevresinde idare olarak Azdavay, Pınarbaşı, Ulus, Bartın, Kurucaşile, Amasra ve Cide bulunmaktadır. Parkta yaşayan hayvanlar arasında geyik, karaca, ayı, kurt, tilki, çakal, tavşan, yaban domuzu, ötücü kuşlar ve yırtıcı kuşlar ile sürüngenler bulunmaktadır. Pınarbaşı ilçesinde Eko Turizm merkezi olan Paşa Konağı konaklama yeri olarak Küre Dağları’ndaki keşiflerinizde kullanacağınız bir merkez olacaktır. Milli Park ve çevresinde görülmesi gereken yerler arasında, kuşbakışı Valla Kanyonu, Horma Kanyonu Geçişi, Ilgarini Mağarası, Armutlu Çayırı gelmektedir.

Günaydınlar ❤️

@Eleadora
Life light Life light
Levaiz Levaiz
@Capanin Gururu Teyom
MrsDelfino MrsDelfino
Orangegreysky Orangegreysky
bir civciv annesi bir civciv annesi
@Nowaybabe
@Keira-
@Kitapkontesi
@Arrietty_
Disipline Girmis BirKadin Disipline Girmis BirKadin
@yet07
@Limonsuzzcay
@Sulukuleli
Etkili Eleman Etkili Eleman
@UcanSupurge
@mimesis
@-nemesis-
@Jawlensky
sevayd sevayd
A Atalanteda
Kukrim Kukrim
Less-is-More Less-is-More
choccywhoccydoodah choccywhoccydoodah
@Natsume
Mrsay Mrsay
@YEKTA31
@Aspasiaa
hande_buse hande_buse
@Teraryum1
@Ozzybal
@ahestebirbeste
@LADY VEGA
@Tutunamayanlar777
@Gelincik78
CipisS CipisS
@rabbitgirl
Papatyays Papatyays
O _okyanus
herkese günaydın

Selam,
Issız Kadınlar Sokağı bitti.
Canan Tan'ın daha evvel Pembe ve Yusuf kitabını okumuştum,yazarın dili sade,anlaşılır.
Bu kitapta 20 farklı kısa bölüm var,her biri kadın cinayetleri,şiddet ,çocuk gelinler hatta tecavüz ile ilgili. Hatırlarsanız Emine Bulut vardı 😔evladının gözü önünde boğazı kesilip "ölmek istemiyorum"diye haykıran,kitap onu anarak başlıyor ve devamında farklı farklı kadınların yaşadıkları anlatılıyor.
İnsanın içini acıtıyor maalesef,
Yazarında dediği gibi "Bu sokağı yakın yada uzak çevrenizde aramaya kalkmayın. Benzerleri dört bir yanınızda zaten."

20240228_145428.jpg

Selam,
Issız Kadınlar Sokağı'na epeyce üzülüp kendimi kitap alışverişine vurdum. Biraz kafamı dağıtmam lazımdı.
Akın'ı merak ediyordum,listemdeydi denk gelince aldım,Bilimkurgu-Gerilim tarzında.
Geldiğimi Asla Görmedin -gerilim. Bu kitap farklı farklı yerlerde hep karşıma çıktı bu arada,elime aldım inceledim bıraktım. Bugün yine denk gelince artık alayım bunu ben yoksa her yerde karşıma çıkmaya devam edecek dedim aldım.
Bir Amerikan Evliliği de sanırım ırkçılıktan etkilenen bir çiftin hikayesi. Bu kitapla ilgili çok yorum göremedim artık ne çıkarsa bahtıma.

20240228_162242.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X