Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar bizim bu Hizmetçi’nin yazarı yeni kitap çıkarmış. The Teacher adı. Çok merak ettim ama bize ne zaman gelir bakalım 🥲
Eki Görüntüle 3394621
Bende Sakın Yalan Söyleme isminde bir kitabıni gördüm yazarın, listeme de ekledim. Bu kitabı duymamıştım. Yazarın hicbir kitabını okumadım henüz tabi ben habire ekliyorum listeye😁

Selam,
Dün başladım,çok hızlı olmasada dar zamanlarda okuyorum. Epey iyi başladı ama karakterleri tanımıyorum kitapta onları oturtmak zaman alıyor. Bir Niemans değilse de bunda da var bir polis az da korkak biri izlenimi verdi yazar bakalım gözü kara Niemans'tan sonra nasıl ilerleyecek.
20240229_120330.jpg

Selam,
Dün başladım,çok hızlı olmasada dar zamanlarda okuyorum. Epey iyi başladı ama karakterleri tanımıyorum kitapta onları oturtmak zaman alıyor. Bir Niemans değilse de bunda da var bir polis az da korkak biri izlenimi verdi yazar bakalım gözü kara Niemans'tan sonra nasıl ilerleyecek.
Eki Görüntüle 3394642
Benim de kitaplığımda bekleyenlerden ben de bu ay okuma listeme ekleyeyim 😍😍

Arkadaşlar depresyondayım bir haftadır, birisi işten ayrıldı onun işini de yapıyorum ve eve gidince duş alacak enerjim bile kalmıyor. Hiçbir şey okuyamıyorum. Gidip BDV'ye konu açayım bari :rolleyes:

Konudan bağımsız yakında yurtdışına taşınma ihtimalim var, vize sürecindeyim. Yanımda hangi kitapları götürsem bilmiyorum, çok az hakkım olacak.size danışacağım seçerken yakında.

Selamlar,
Mario Mazzanti okuyan oldu mu aranızda?
Tarzi bana uygun gibi ama (gerilim denince benim gözüm donüyor😄😄😄)daha evvel okumadım bilemedim. Adam Fawer'in kitapları tarzındaymıs kurgusu(ki severim Adam Fawer'i de),hatta daha iyi diyenler de vardı yorumlarda.
Epey merak ettim,daha önce okuyan varsa bilgi verebilirse çok memnun olurum🥰

Selamlar,
Mario Mazzanti okuyan oldu mu aranızda?
Tarzi bana uygun gibi ama (gerilim denince benim gözüm donüyor😄😄😄)daha evvel okumadım bilemedim. Adam Fawer'in kitapları tarzındaymıs kurgusu(ki severim Adam Fawer'i de),hatta daha iyi diyenler de vardı yorumlarda.
Epey merak ettim,daha önce okuyan varsa bilgi verebilirse çok memnun olurum🥰
Ben okudum canım
Gördüğüne asla inanma ve Öldürmek için güzel bir gün .. bu iki kitabını okumuşum ve yazarı için devam et diye de not almışım kendime :)) gördüğüne asla inanma 400 küsur sayfalıkmış ben bir günde bitirmişim hatta epey akıcı gelmiş ,öyle yazmışım not defterime 😂😂

Ben okudum canım
Gördüğüne asla inanma ve Öldürmek için güzel bir gün .. bu iki kitabını okumuşum ve yazarı için devam et diye de not almışım kendime :)) gördüğüne asla inanma 400 küsur sayfalıkmış ben bir günde bitirmişim hatta epey akıcı gelmiş ,öyle yazmışım not defterime 😂😂
Ay çok sevindim okuyan birinin olmasına🥰 çok umudumda yoktu,denk gelmedim topikte hiç kitaplarına.
Bende epey merak ettim şimdi,sanırım ilk fırsatta başlayacağım satin alip.
Çok teşekkür ederim 😘

Bu kitabın ilk 30-40 sayfası beni çok heyecanlandırdı. Konusu, konuyu ele alış şekli çok güzeldi ama ilerleyen sayfalarda bazı şeylerin sık tekrarlanması ilk heyecanımın sönmesine neden oldu. Yine de kitabı çok sevdim.
Konusuna gelince:
Moscarda aynaya bakarken karısı "burnunun hangi yöne doğru çarpık olduğuna mı bakıyorsun" diye sorar ve adamın tüm benlik algısı değişir. Sonrası aslında ben kimim, başkalarının gözünde neyim, herkes tarafından farklı algilandigima göre benden/bizden kaç tane var sorgulamaları şeklinde devam eder ve delilik boyutuna ulaşır.
Son derece orijinal bir konu. Farklı bir kitap okumak isteyenlere tavsiye ederim IMG20240229202109.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X