Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben yarım bırakmıştım ama hiç okumadiysan Daha ve Az kitaplarıni tavsiye ederim. Ben Daha'yı daha çok sevmiştim
Yazardan daha önce hiç kitap okumadım. Bunlara bakayım bi teşekkür ederim

Savaş ve Barış’ı bitirmek üzereyim acilen biri üzerime Harry Potter fırlatsın modundayım Rus Edebiyatına kısa süreliğine ara vereceğim galiba

Ben de birkaç ay önce okudum Yeşilin Kızı Anne ile dengelenmişti Cidden zor bir kitap
Konu itibariyle benim tarzım değilse okumam zaten. Başkanım beni biliyor artık o yüzden sen sevmezsin dedi sevmedigim konular olduğunda o kitabı anında bırakıyorum ben. Başlamadan böyle bir uyarı almak iyi oluyor. Zamanımız kıymetli

Savaş ve Barış’ı bitirmek üzereyim acilen biri üzerime Harry Potter fırlatsın modundayım Rus Edebiyatına kısa süreliğine ara vereceğim galiba
Ben de Harry ye kaldığım yerden devam etmek istiyorum artik. Kinyas ve Kayra yerine Harry alayım bugun

Ya şöyle senin yeraltı edebiyatını seveceğini düşünmüyorum. Hakan Günday, Chuck Palahniuk, Charles Bukowsk bu yazarların kitaplarını sevebileceğini düşünmüyorum. Yazarlıların kitapları çok iyi ama sen sevmezsin

Sağol başkanım daha önce hiç okumadım bu edebiyatı ve bahsettiğin yazarları. Ama ince kitapları varsa onlarla bir deneyebilirim

Saç örgüsüne devam ediyorum Normalde 1 günde bitebilecek kitap ama bebişten dolayı fırsat buldukça okuyabiliyorum. Artık okulda kitap okuma saatlerimiz olacak. Bundan sonra biraz daha artırabileceğim inşallah okumalarımı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…