- 19 Kasım 2013
- 18.652
- 33.630
Iyi yolculuklarİyi akşamlar
Sabah bir haftalığına Almanya'ya gidiyorum. Orada uğraşamam diye ocak ayı bildirimini şimdiden yaptım.
Dune Çocukları az kaldı ama o bitmeyecek artık. Dönüşte okurum. Yanıma Miras'ı aldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyi yolculuklarİyi akşamlar
Sabah bir haftalığına Almanya'ya gidiyorum. Orada uğraşamam diye ocak ayı bildirimini şimdiden yaptım.
Dune Çocukları az kaldı ama o bitmeyecek artık. Dönüşte okurum. Yanıma Miras'ı aldım
Yaaa zumrelerimi hep cok sevmisimdir HosbuldukAyy hoş geldin zümrem. Ben de aynı durumdaydım, bu kulüp beni kendime getirdi. Umarım sana da aynı şekilde yardımcı olur.
Bende rus yazarlari okurken öyleyimJo Nesbo'nun dilini sevdim, sıkmıyor ve merak ettiriyor sürekli. Ama adam Norveçli, yazdığı her ismi lebeleele diyerek geçmekten yoruldum Bir de ben bağımsız sandım kitapları, rastgele aldım bir tanesini ama aynı dedektif üzerinden gittiği için sırayla okumak daha iyi olurmuş, diğer kitaplarına sadece vurgu yapmıyor bazı konuları anlamak için o kitabı bilmek gerekiyor sanıyorum ki. Elimdeki bitince ilk kitabını da alacağım
Hiç Ruslara girme aman 2 ismi dallanıp budaklandırıp 82 isimmiş gibi gösterme yetileri varBende rus yazarlari okurken öyleyim
alexandrovna yekaterina orangegreyskyskiHiç Ruslara girme aman 2 ismi dallanıp budaklandırıp 82 isimmiş gibi gösterme yetileri var
Bir sonraki sayfada: Petrov.alexandrovna yekaterina orangegreyskyski