Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke evde bir duvar daha olsaydı da şunlardan birkaç raf daha yapsaydık 🥳
Ama yok.
Fırının üzerinde abajur kullanmak zorunda kalan insanlarız neticede. Her santimetrekare önemli 🤦
Kahrolsun küçük evler.
IMG_20221128_140609.jpg

Keşke evde bir duvar daha olsaydı da şunlardan birkaç raf daha yapsaydık 🥳
Ama yok.
Fırının üzerinde abajur kullanmak zorunda kalan insanlarız neticede. Her santimetrekare önemli 🤦
Kahrolsun küçük evler.
Eki Görüntüle 3167815
Ayyy çok güzel duruyo ama ben korkuyorum bunlardan düşer diye yaa 😅 benim evde de uygun yer yok böyle duvara monte edeceğim yer var ama cesaret edemedim

Ayyy çok güzel duruyo ama ben korkuyorum bunlardan düşer diye yaa 😅 benim evde de uygun yer yok böyle duvara monte edeceğim yer var ama cesaret edemedim
Biz bunları eşimle taktık ve kendisi bu konuda ustadır.
Sağlam dübel ve vidalar kullanırsanız çok dayanıklı oluyor. Böyle dizince, iki raftan dört kat elde etmiş olduk hem.
Ama tek sorun, eni çok dar, 15 cm.
Büyük kitap sığmıyor. Fakat biz burada oturuyoruz, daha geniş olsa kafamıza değer diye böyle aldık.
Sağlam oluyor merak etmeyin.
Hem de estetik. İnanın aylarca düşündük kitaplık alsak nereye koyacağız diye.
En son çare bu oldu.
Hem çok da teşekkür ederim 🥰🥰💙

Evet ya daha yeni bitirdim zaten diziyi, Ciğersiz güney :KK70:

Konusu da merak uyandırıcı bence🙈
Şimdi bakınca hatırladım konusunu 🙊 şu sıralar Naziler dönemi konulu kitaplar ilgimi çekiyor zaten. Gerçek hayat hikayesinden esinlenmiş. Belki ilerleyen yıllarda okurum.

Şimdi bakınca hatırladım konusunu 🙊 şu sıralar Naziler dönemi konulu kitaplar ilgimi çekiyor zaten. Gerçek hayat hikayesinden esinlenmiş. Belki ilerleyen yıllarda okurum.
Hitler’in Unutulan Çocukarı’nı da tavsiye edebilirim😊

Bu da benim akıllanıp kimseye kitap vermemeye başladıktan sonra edindiğim kütüphanem🥴🙈

Eki Görüntüle 3167796
Eki Görüntüle 3167780
Vay çok iyi🥹
Kitaplığından memnun musun? Buna benzer modellere bakıyordum ben ama kitaplar durmuyor diye eleştiriler de aldım. Memnunsan link alabilir miyim🫣

Selam millet😻
Kitaplığa ihtiyacım var, kitaplarım hep orda burda kutularda ve kalorifer peteklerinin üzerinde kule şeklinde duruyor.
Kiracı kafasıyla ekonomik bir şeyler olması da önemli benim için.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X