Howl'un Kitap Kulübü 🏰

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kitaplığı düzenli olanlara o kadar özeniyorum ki, benim anne evimde tek kitaplık yoktu küçük küçük odanın farklı yerlerine dağılmıştı raf raf. Evlenince kitaplık aldım ama gözüme hala dağınık geliyor :KK43: hep beyimin çirkin ders kitapları yüzünden, benim suçum yok 😂Eki Görüntüle 3167525

Çok güzeeelll 🦋

Eki Görüntüle 3167507
Buda beni fakirhanem😅😅 yeni bi kitaplık daha aldım bu hafta gelecek inşallah 😍

Kitaplığı düzenli olanlara o kadar özeniyorum ki, benim anne evimde tek kitaplık yoktu küçük küçük odanın farklı yerlerine dağılmıştı raf raf. Evlenince kitaplık aldım ama gözüme hala dağınık geliyor :KK43: hep beyimin çirkin ders kitapları yüzünden, benim suçum yok 😂Eki Görüntüle 3167525
hayatımda hiç bu kadar gaza gelmemiştim ben de paylaşacağım müsait bi zamanda çekip. hazır iyice temizledim düzenledim hava atayım 🤣🤣🤣

Merak etme biraz daha rahat olacaksın ilk zamana göre. Seni çok iyi anlıyorum :KK74:
Canımsın kaptan ❤️
Calci doğru söylüyor sen zaten bebek küçük olduğu için çok daha hassassındır her şeye zamanla farkedicek.
Çabucak geçip gitsin huzursuzluğun korkuların inş.
Elimizden gelen bir şey yok tedbir alıp beklemekten başka.

Biz İstanbuldakiler olarak sürekli bu halde olsak günlük hayatı sürdüremeyiz. Aynen sana dediğim gibi düşünmeye çalışıyoruz elden bir şey gelmiyor.
Amin inşallah ❤️
Canım benim yaşadıklarını 2020de ben de yaşadım. Hatta o zaman psikolojik yardım almadığıma hala pişmanım. Bu olay maalesef ülkemizin bir gerçeği. Ve bu gerçekle yaşamayı alacağımız önlemlerle de öğrenmek zorundayız. İnşallah sen de kendine gelirsin. Tabi anne olman daha hassaslaştırıyordur seni. Bir de çevrende seni anlamayan insanlar varsa çok daha fazla bunalırsın. Bak yine eşime sinirlendim 🤣adam o sarsıntının ardından beni de zorla eve getirip kendisi mışıl mışıl uyumuştu🤣inatla köye de gitmemize gerek yok demişti. Gidip uyandırıp bir kavga edeyim en iyisi 😂
Yaa teyocan 😃😃❤️❤️

Birkaç sene önceki İstanbul olanında ben de çok kötü hissetmiştim. Ve uzunca bir süre de atlatamadım. Bu sefer hissetmediğim için çok etkilenmedim. Seni çok iyi anlıyorum.
Üzerine küçük bebeğinin olması bu durumu daha da körüklüyordur tabi.
Ne yazık ki bizim TV programlarımız da bu durumu biraz suistimal ettiği için ekstra baskı hissediyor insan üzerinde.
İçinde seni kemirmesine izin verme bir şekilde dışarı atmanin bir yolunu bulursan eminim daha iyi hissedeceksin. 💜
Evet haklısın. Bugün biraz daha iyi hissediyorum sanırım. Zamanla geçecek inşallah çok teşekkür ederim ❤️

bu arada kızlar kitaplıklarınızda okuduğunuz kitaplardan okuyup beğendiğim öyle güzel kitaplarınız var ki... ada serisi, dune ve daha niceleri. bu kitapların bana dokunduğu gibi size de dokunduğunu bilmek iyi ki dedirtiyor gerçekten 👌🏻💙
Ada serisi nedir 🥴

bu arada kızlar kitaplıklarınızda okuduğunuz kitaplardan okuyup beğendiğim öyle güzel kitaplarınız var ki... ada serisi, dune ve daha niceleri. bu kitapların bana dokunduğu gibi size de dokunduğunu bilmek iyi ki dedirtiyor gerçekten 👌🏻💙
Ada serisi nedir 🥴
genç-yetişkin kategorisinde distopik bir seri. filmi olsa izlenir denilen kitaplardan. yıllar önce okumuştum deli fişek zamanlarımda. çok beğenmiştim 😁
Çok hoş bir kurgusu vardı, şu an yüzde yüz aklımda değil tabii okuyalı seneler oldu ama oturup tekrar oku deseler okurum, içine çekiyordu okurken 😍

genç-yetişkin kategorisinde distopik bir seri. filmi olsa izlenir denilen kitaplardan. yıllar önce okumuştum deli fişek zamanlarımda. çok beğenmiştim 😁
Distopya severim ya, bunu öğrenmem iyi olmadı🙈

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X