- 26 Mayıs 2020
- 7.098
- 37.309
Murakami okumak için çok doğru bi karar canım:)Ben bir kaç kitabını aldım ama henüz hiç okumadım. Zihnen daha dingin olduğum dönemlerde okumayı planlıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Murakami okumak için çok doğru bi karar canım:)Ben bir kaç kitabını aldım ama henüz hiç okumadım. Zihnen daha dingin olduğum dönemlerde okumayı planlıyorum
Sahilde Kafka'yı da sevmediysen bence sevmezsin artıkBu saydıklarınin hiçbirini okumadim belki ben yanlış kitaplarını okudum ama Sahilde Kafka'yi da sevmemiştim.
Sizin sayenizde canım, siz uyarmıştınız beniMurakami okumak için çok doğru bi karar canım:)
Yok canım ilk romaniymis. Sonunda da tarzını anlatıyor. Dili sade kullanmak için önce ingilizce yazıp sonra Japoncaya ceviriyormusSanki bu kitap kendi hayatıyla ilgiliydi, aklımda yanlış kalmadıysa. Deneme tarzı mı?
Aaa evet şimdi hatırladım canımYok canım ilk romaniymis. Sonunda da tarzını anlatıyor. Dili sade kullanmak için önce ingilizce yazıp sonra Japoncaya ceviriyormus
Oku beğenirsen ona göre alalım dedik yaBizi beklemeden mi okudun
rüzgarın şarkısını dinle kitabını aldım. normalde fare üçlemesi olarak geçiyormuş seriymiş yani ama yazar hakkında kararsız kaldığım için ilk bunu aldım. ilk romanıymış zaten.Hangisini aldınız ilk olarak?
Öyle demedik birlikte okuyalım Aralık'ta dedikOku beğenirsen ona göre alalım dedik ya
O zaman bir parti dahaEki Görüntüle 3164661
Amaa bugünün en güzeli canlarımdan geldi C Calcifer Eleadora C Capanin Gururu Teyom Levaiz
Teşekkür ederim canım benimÖyle demedik birlikte okuyalım Aralık'ta dedik
O zaman bir parti daha
Hapy birthday Lifemmm
Pişman değilim
Bu senin kitaplık mı senin mi yani kitaplık mı? Nutkum tutuldu fark ettin mi?
Eki Görüntüle 3164661
Amaa bugünün en güzeli canlarımdan geldi C Calcifer Eleadora C Capanin Gururu Teyom Levaiz
Evet cnm yer kalmadı artık indirim vs paylaşmayın ne olurBu senin kitaplık mı senin mi yani kitaplık mı? Nutkum tutuldu fark ettin mi?