Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tebriklerSınav iyi geçti
çok çok geçmiş olsunKışa bağlı astımı var oğlanın biraz agır geciedi
Çok sevindimSınav iyi geçti
tebrikler
Çok teşekkür ederim arkadaşlarÇok sevindim
Çok sevindimSınav iyi geçti
Kasım indirimlerinde aldığınız bir ürün, sizin aldığınız fiyattan daha aşağıda bir fiyata satılırsa aradaki farkı Amazon iade taahhüt ediyor. Ondan olabilir.kızlar amazonun hediye bakiyesine yaptığı iadenin olayını bilen var mı?
Sınav iyi geçti
hee anladım çok teşekkürlerKasım indirimlerinde aldığınız bir ürün, sizin aldığınız fiyattan daha aşağıda bir fiyata satılırsa aradaki farkı Amazon iade taahhüt ediyor. Ondan olabilir.
Hepinizin adına çok sevindim Olmaması gereken bir sınavdı zatenSaçma sapan sorularla saçma sapan bir sınav yaptılar. İyi ki gereksiz stres yapıp çalışmamısim.
İadeyi 11 aralıkta geçeceklermiş.kızlar amazonun hediye bakiyesine yaptığı iadenin olayını bilen var mı?
Teşekkür ederim canımÇok sevindim
Çok çalıştım diyemem ama yeterli stresi yaptım kesinlikle neyse hepimize geçmiş olsunSaçma sapan sorularla saçma sapan bir sınav yaptılar. İyi ki gereksiz stres yapıp çalışmamısim.
Sağol canım.Bence geçeceksiniz inşallah hepiniz kolaylıklar, başarılar diliyorum sudem34
Kitabın genel havası öyle zaten. Bunaltıcı bayaBu 1984 biter mi be kizlar asiri bunaldim ama bu is de momoya benzemesin
UzdunKitabın genel havası öyle zaten. Bunaltıcı baya