- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
Bir son duygusu diyor ve susuyorum arkadaşımÖnemli olan niyet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir son duygusu diyor ve susuyorum arkadaşımÖnemli olan niyet
Birincisi kitaba sahip olduğundan haberim yoktuBir son duygusu diyor ve susuyorum arkadaşım
Birincisi kitaba sahip değilimBirincisi kitaba sahip olduğundan haberim yoktu
İkincisi gözünün önünde konuşuldu her şey, bende de var niye demedin?
Üçüncüsü biz bu yola birlikte çıkmadık mı?
Bu anı bekliyormuşum
Canım arkadaşım ben trip atmak, nazlanmak istiyorum deyip bahanesiz yapabilirsin bunu. ciddiye aldımBirincisi kitaba sahip değilim
ikincisi bende varım demedim çünkü nasıl trip atardım sonra
Üçüncüsü beraber yürüdük biz bu yollarda
VeyyyyCanım arkadaşım ben trip atmak, nazlanmak istiyorum deyip bahanesiz yapabilirsin bunu. ciddiye aldım
Hepinize ayrı ayrı kolay gelsin inş eşimde giricek oldukça gergin huzursuzBen bu akşam okuyamadım. Yarın sınavım var bana şans dileyin olur mu?
Ayy ne güzelVeyyyy
C Capanin Gururu Teyom dan bulaştı bu laf
Rabbim kolaylık versin canımBen bu akşam okuyamadım. Yarın sınavım var bana şans dileyin olur mu?
Yaaa sınavın kolay olacağından eminim. Ama kafayı toparlayamamaktan korkuyorum açıkçası. Eşine de başarılar dilerimHepinize ayrı ayrı kolay gelsin inş eşimde giricek oldukça gergin huzursuz
Amin canım çok teşekkür ederimRabbim kolaylık versin canım
Yerim o küçük cadıyı ya kitap aşkı daim olsun.Ben kitabımı yine benim küçük cadıya kaptırdım
Uyurken bile yanında götürdü, uyanmasından korkuyorum alamıyorum. Başka bir kitap seçip başlayacağım.
UmarımmYerim o küçük cadıyı ya kitap aşkı daim olsun.
Misafirim vardı katılamadım kızlarGelsin fotolar çaylar kahveler. Çayım demlensin ben de atacağım fotoğraf
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
@Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
@Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
HAbibte
fesang
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@berresuu
yet07
@Atalanteda
M Mavi Menekse
@bir civciv annesi
Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
Oğlum astımlı biraz agır geciriyor atakları geldi hastanede kalmak zorunda kaldıkGeçmiş olsun önemli bir durum yoktur inşallah?
Kışa bağlı astımı var oğlanın biraz agır geciediGeçmiş olsun canım. Önemli bir şey değildir inşallah