- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Benim fincanımın kupasıÇocuğu uyuttum. Ayaklarımı uzattım kitabımı aldım
Bu lükse ulaşmak için 4 yıl bekledim
Eki Görüntüle 3163731
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim fincanımın kupasıÇocuğu uyuttum. Ayaklarımı uzattım kitabımı aldım
Eki Görüntüle 3163731
Wuuu muhteşemGeceniz iyi olsun efendim
Eki Görüntüle 3163714
Ne zaman başladınÇocuğu uyuttum. Ayaklarımı uzattım kitabımı aldım
Eki Görüntüle 3163731
Oooo bir bakış atayımKukrim in fotoğrafında da neredeyse aynı fincandan vardı
AiyySizin gibi becerikli ellerin ürettiği şeyler arasında çekilmiş resmin yanında benim ambiyansım sönük kalıyor efendim
Sizin fincanda hediye mi efendimGeceniz iyi olsun efendim
Eki Görüntüle 3163714
Daha kapağını şimdi açıyorumNe zaman başladın
İşte TYT matematik soru bankasıyla beslenerek hayatımı idame ettirmeye çalışıyorumSen yaşıyor muydun
Çok açık ediyorsunSizin fincanda hediye mi efendim
Habersiz niye okuyorsun hayınnDaha kapağını şimdi açıyorum
Allah kolaylık versin, matematik çok severim, ama zorunlu sözelciyimİşte TYT matematik soru bankasıyla beslenerek hayatımı idame ettirmeye çalışıyorum
Teşekkür ederimWuuu muhteşem
Kendi kendime hediyeSizin fincanda hediye mi efendim
Geçen attığım resim vardı ya, eşimin telefonundan çekmiştim, içi boştu, eşim inanmıyor ne zaman kahve yaptın bana niye yapmadın diye alınıyorÇok açık ediyorsun
Habersiz niye okuyorsun hayınn
Ya başlamadım daha yaÇok açık ediyorsun
Habersiz niye okuyorsun hayınn
Hahahaha tribe bakGeçen attığım resim vardı ya, eşimin telefonundan çekmiştim, içi boştu, eşim inanmıyor ne zaman kahve yaptın bana niye yapmadın diye alınıyor
Ya ben şunu fark ettim, sayısala çok ağırlık verince sözel yönü biraz köreliyor insanın. Bana sözel kolay gelirdi pek çalışmadan yapardım. On birinci sınıfta sayısal alana yönelince çok yoğun matematik ve fen görmeye başladım. Keza üniversite hazırlık sürecinde de aynı şekilde çok sayısal çalıştım. Artık tarih coğrafya bana önceden olduğu kadar basit gelmiyor öte yandan bu gece "sölenterler omurgasızlarda dokulaşmanın görüldüğü ilk canlı grubudur, yassı solucana planaryayı örnek verebiliriz," diye uyandım. Sıfır şaka.Allah kolaylık versin, matematik çok severim, ama zorunlu sözelciyim
Önemli olan niyetYa başlamadım daha ya