- 26 Mart 2018
- 28.435
- 127.916
Seneye daha çok kalır inşallahSağol canım. Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Bu eşımden bana kalan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seneye daha çok kalır inşallahSağol canım. Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Bu eşımden bana kalan
Evdeki tek turuncu şey alo deterjanın ambalajı ve 5 litrelik su bidonunun kapagiydi geçici kiralanan eşyalı bir rezidansta kalıyoruz şu andaBenim gibi turuncu dolap süsü falan şey etseydin
Evdeki tek turuncu şey alo deterjanın ambalajı ve 5 litrelik su bidonunun kapagiydi geçici kiralanan eşyalı bir rezidansta kalıyoruz şu anda
Aynı tipten bi eş de bende varSağol canım. Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Bu eşımden bana kalan
senin için şarkı paylaşıyorum o halde
Yeme konusunda bazen aşırı bencil oluyorAynı tipten bi eş de bende var
Bende zor buldum kurumuş yaprakları biz daha yazlık tişört giyiyorızEki Görüntüle 3160001
Bulduğum tek kuru yapraklar burda çoğu ağaç yeşil.
Şöyle ucundan yaz konsepti de koyayım
Eki Görüntüle 3160002
Hepsi müteahhitin suçu bizi perişan etti uyuz adam
Oh ne güzel ben hirkayla oturuyorum şu anda üstelik kalorifer de az da olsa yanıyor (yakıt masrafı kiraya dahil olduğu için az yakıyorlar)Bende zor buldum kurumuş yaprakları biz daha yazlık tişört giyiyorız
İnşallah canıminşallah bir an önce geçersin kendi evine
Ellerinize sağlıkkkEvet, marka tescilli yiyeceğimiz
Biz ona da sucuk diyoruz ama asıl sucukla karışıyor tabii. Daha incesinin adı da kedibacağıEvet, marka tescilli yiyeceğimiz