- 7 Nisan 2019
- 14.849
- 57.312
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
GünaydınGünaydın
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
Life light
@Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
@Bonus
Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
HAbibte
fesang
Disipline Girmis BirKadin
@M e r i d a
@berresuu
yet07
@Atalanteda
M Mavi Menekse
bir civciv annesi
Orangegreysky
Look Up
@Boncoboorkodos
Geçmiş olsun hayırdırGünaydın kusura bakmayın dün geceyi acilde geçirdik etkinlik uçup gitmiş aklımdan geç de olsa fotoğrafımı paylaşayım
Hayaller
Eki Görüntüle 3160138
Hayatlar
Eki Görüntüle 3160139
Cok gecmiş olsunGünaydın kusura bakmayın dün geceyi acilde geçirdik etkinlik uçup gitmiş aklımdan geç de olsa fotoğrafımı paylaşayım
Hayaller
Eki Görüntüle 3160138
Hayatlar
Eki Görüntüle 3160139
Geçmiş olsun hayırdır
Teşekkür ederim kızlar abla kardeş ikisi de hasta abla anaokuluna başlayınca sürekli birbirlerine bulaştırarak hastalar ikisinin de ciğeri iltihaplanmış ablanın ateşi yok da küçüğün ateşi düşmeyince ve ilaç da içiremiyoruz mecburen acile gittik şükür bugün ateşi yokCok gecmiş olsun
Çok geçmiş olsunGünaydın kusura bakmayın dün geceyi acilde geçirdik etkinlik uçup gitmiş aklımdan geç de olsa fotoğrafımı paylaşayım
Hayaller
Eki Görüntüle 3160138
Hayatlar
Eki Görüntüle 3160139
Günaydın herkeseGünaydın
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
Life light
@Eleadora
@Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
@Bonus
Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
HAbibte
fesang
Disipline Girmis BirKadin
@M e r i d a
@berresuu
yet07
@Atalanteda
M Mavi Menekse
bir civciv annesi
Orangegreysky
Look Up
@Boncoboorkodos
Çok geçmiş olsun canımGünaydın kusura bakmayın dün geceyi acilde geçirdik etkinlik uçup gitmiş aklımdan geç de olsa fotoğrafımı paylaşayım
Hayaller
Eki Görüntüle 3160138
Hayatlar
Eki Görüntüle 3160139
Hoş geldinizHerkese merhaba! KK'de yeniyim o yüzden katılırken yanlış bir şey yaparsam uyarın lütfen. İngiliz Dili ve Edebiyatı 1. sınıf öğrencisiyim. Okula başladığımdan beri okul için okuma yapmaktan kitap okumayı aksattım Şu an vizelerime çalıştığım için okulda işlediklerimizi tekrardan okuyorum ve bunları şimdilik bildirmeyeceğim. Vizelerden sonra umarım burayı düzenli olarak güncelleyebilirim.
Hoşbuldumm<3Hoş geldiniz
hoşgeldinizHerkese merhaba! KK'de yeniyim o yüzden katılırken yanlış bir şey yaparsam uyarın lütfen. İngiliz Dili ve Edebiyatı 1. sınıf öğrencisiyim. Okula başladığımdan beri okul için okuma yapmaktan kitap okumayı aksattım Şu an vizelerime çalıştığım için okulda işlediklerimizi tekrardan okuyorum ve bunları şimdilik bildirmeyeceğim. Vizelerden sonra umarım burayı düzenli olarak güncelleyebilirim.