- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
Yaaaa ne kadar da uygun olmuşIyi ki tanımışım dediğim kıymetli arkadaşlarımın hediyeleriyle katılmak istedim konsepte C Calcifer Eleadora @Levaiz Eki Görüntüle 3159981
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa ne kadar da uygun olmuşIyi ki tanımışım dediğim kıymetli arkadaşlarımın hediyeleriyle katılmak istedim konsepte C Calcifer Eleadora @Levaiz Eki Görüntüle 3159981
Yaaa kalbimizden vurdun bizi şu anIyi ki tanımışım dediğim kıymetli arkadaşlarımın hediyeleriyle katılmak istedim konsepte C Calcifer Eleadora @Levaiz Eki Görüntüle 3159981
Çayım olsun bir foto atacağımYaaa kalbimizden vurdun bizi şu an
Konsept dediğin ilk günden beri aklımda tabi size erkenden ötmemek için hayli zorlandımYaaaa ne kadar da uygun olmuş
İlk bahara inşallah hacımKonsept yeşil olsun o zaman görün siz.
8 içerde 30 dışarda saksı var gerisi hayal gücü
Sardı beni bir merakÇayım olsun bir foto atacağım
Nasıl dayandın Teyo ?Konsept dediğin ilk günden beri aklımda tabi size erkenden ötmemek için hayli zorlandım
Ben demedim Eleadora dediKonsept dediğin ilk günden beri aklımda tabi size erkenden ötmemek için hayli zorlandım
Sözde ikinizi alıntılamıştım, yoksa biliyorumBen demedim Eleadora dedi
Çok zor oldu çokNasıl dayandın Teyo ?
Bonus bak bu da konsept oldu aaaa
İnan tahmin edebiliyorumÇok zor oldu çok
Jest oldu vallahi mest oldu oldun mu C Capanin Gururu Teyom ?
Afiyet olsunnnn
Sağol canım. Ellerine sağlık çok güzel olmuş. Bu eşımden bana kalanAfiyet olsunnnn
Bonus bak bu da konsept oldu aaaa
Bu ben
Çook iyi