- 29 Ekim 2012
- 22.761
- 57.978
- 36
Bir daha fazla kaçırma şu gazozuHAbibte senin mesajını tekrar bulamadım ama çok gazozluydum seni hatırlayamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir daha fazla kaçırma şu gazozuHAbibte senin mesajını tekrar bulamadım ama çok gazozluydum seni hatırlayamadım
Teşekkür ederim Eleacim,iyiyimAspasiaa nasılsın canım?
Ben de iyiyim çok şükür.Teşekkür ederim Eleacim,iyiyim
Sen de iyisindir umarım. Perşembe günlerimi bosalttim evde olucam bugun. Kitap hedefimi tamamlamam için 10 kitabım kalmış. Teyocan ve Natsume gibi ince kitaplar seçip hedef tamamlamaya çalışacağım.Ince ve güzel kitap önerilerinizi alırsam mesut olurum
Dazai'nin kitabını beğendin mi Arrietty? Benim de listemde vardı hediye olarak geldi, elimdeki bitince bi değişik tür olarak ona geçmek istiyorum, sendekinden farklı benimki gerçi de.Kasim
1- Tami Hoag - Gece günahlari (611 Sayfa)
2- Tami Hoag - Günah kadar suclu (600 Sayfa)
3- Osamu Dazai-Kos melos ( 128 Sayfa)
Hangisi sendeki ?Dazai'nin kitabını beğendin mi Arrietty? Benim de listemde vardı hediye olarak geldi, elimdeki bitince bi değişik tür olarak ona geçmek istiyorum, sendekinden farklı benimki gerçi de.
tabi ki de zevkle
tabi ki de zevkle
ben de tam seni etiketlemeye gelmiştim
ben de tam seni etiketlemeye gelmiştim
Asla gif ekleyemiyorum ama dans ettim sayabiliriz
Akşama bir liste hazırlamaya çalışacağımTeşekkür ederim Eleacim,iyiyim
Sen de iyisindir umarım. Perşembe günlerimi bosalttim evde olucam bugun. Kitap hedefimi tamamlamam için 10 kitabım kalmış. Teyocan ve Natsume gibi ince kitaplar seçip hedef tamamlamaya çalışacağım.Ince ve güzel kitap önerilerinizi alırsam mesut olurum
İyi günler herkeseGünaydınlar Kitap Kulübü Sakinleri
Genel bir hatırlatma yapayım. Yarın TURUNCU SONBAHAR konseptimiz var. Şimdiden fotoğraflarınızı hazırlamanızı rica ediyorum. Katılımın yüksek olmasını bekliyorum sizden. Ne kadar çok katılım olursa bu ve bunun gibi etkinlikleri o kadar çok yapabiliriz
@Tosun Pasa
kk birinci noteri
@Life light
Eleadora
@Levaiz
@Teyocan
@UcanSupurge
@Bonus
Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
@ummhnisa
@Amanita
A Arrietty_
Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
HAbibte
@fesang
@Kurk Mantosuz Madonna
@M e r i d a
@berresuu
@yet07
@Atalanteda
@Mavi Menekse
@bir civciv annesi
Orangegreysky
@Look Up
@Boncoboorkodos
kk birinci noteri hoşgeldin Hayırlı olsun bebeğin.Abi kardeş güzel bir ömürleri olsun insallah
Inşallah sen de hedefini tamamlarsin.Ben de çabalayacagim bitirmek icin ama zor görünüyor. Gecen yil metroda gidip gelirken günlük rahat 70- 80 sayfa okuyordum.Simdiki işime yürüyerek gidip geldiğim için okumam azaldi. Birde aksam eve gelince de online eğitim koçluğu yapiyorum, bu yüzden pek firsat kalmıyor okumaya. Okumadaki huzuru çok özledimBen de iyiyim çok şükür.
Hedefini tamamlayabiliyor olmanı kıskanmam dışında sorun yok şu an
Lütfen yap bana bu iyiliğiAkşama bir liste hazırlamaya çalışacağım