Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Habibte'nin anlamı sen seviyorsun ama. Ya biz bunu daha önce konuşmuştuk sankihabibte seni
Gönlümde hiç eskimediniz
Habibtenin anlamı canım anlamında da kullanılır güzel bir kelimedir habibtem benim fesangHabibte'nin anlamı sen seviyorsun ama. Ya biz bunu daha önce konuşmuştuk sanki
Sevgi olur da güzel olmaz mı habibtemHabibtenin anlamı canım anlamında da kullanılır güzel bir kelimedir habibtem benim fesang
Olmaz mı bebişimSevgi olur da güzel olmaz mı habibtem
Benimki 5 yaşında kitap okumadan uyumuyor. Bazen çok yorgun oluyorum ağlıyor lütfen oku diye. İnşallah seninki de öyle olur
Hoş buldummAy hoş geldiniz
ben uyumayan kızımın neden uyumadığını dinliyorum. anlamıyorum henüz ama olsun3 saattir çıt yok herkes kitap mı okuyor
Bugun hiç okuyamadım, bebeği kucak alışkanlığından vazgeçirmeye uğraşıyorum3 saattir çıt yok herkes kitap mı okuyor
3 saattir çıt yok herkes kitap mı okuyor
Evet3 saattir çıt yok herkes kitap mı okuyor
Oo noter hanım siz buralara gelir miydiniz?ben de şimdi bunu düşünüyordum
Bugün okuyamayacağım Bir yığın ütüm var beni bekleyen.3 saattir çıt yok herkes kitap mı okuyor
Oo noter hanım siz buralara gelir miydiniz?
Şu an dokunulmazsın sen sonra alacağım ifadeniherkese iyi akşamlar sevgili kitap kurtlari kadınlar
aylardır yokum
yazıp yazmadığımi hatırlamıyorum doğumdan sonra hastane hastalık vs süreci bitirdik. bebis 2 aylıkken ise döndüm. Bir buçuk ay kadar oldu çalışıyorum.
büyük bebem küçük ergenlik yaşıyor küçük abisinden kalan tüm vakitte kucağımda
akşamları 10 la bir buçuk arası bebek uyutma seansım var
yakında biteceğini umduğum günlük kaynana dozu da var çok şükür
normal kitap okuyamasam da bundan böyle hem günlük topige gelmeye hem de uygulamadan kitap okumaya çalışacağım.
şimdi reklamlar bittiğine göre sizler nasılsınız
C Capanin Gururu Teyom
Eleadora
Levaiz
Natsume
Nikinik
Life light
Kukrim
etiket yapmayı unuttuğum diğer arkadaşlar
C Calcifer sen de beni falakaya yatirabilirsin
Hoşgeldin ve hep öyle gelherkese iyi akşamlar sevgili kitap kurtlari kadınlar
aylardır yokum
yazıp yazmadığımi hatırlamıyorum doğumdan sonra hastane hastalık vs süreci bitirdik. bebis 2 aylıkken ise döndüm. Bir buçuk ay kadar oldu çalışıyorum.
büyük bebem küçük ergenlik yaşıyor küçük abisinden kalan tüm vakitte kucağımda
akşamları 10 la bir buçuk arası bebek uyutma seansım var
yakında biteceğini umduğum günlük kaynana dozu da var çok şükür
normal kitap okuyamasam da bundan böyle hem günlük topige gelmeye hem de uygulamadan kitap okumaya çalışacağım.
şimdi reklamlar bittiğine göre sizler nasılsınız
C Capanin Gururu Teyom
Eleadora
Levaiz
Natsume
Nikinik
Life light
Kukrim
etiket yapmayı unuttuğum diğer arkadaşlar
C Calcifer sen de beni falakaya yatirabilirsin
Evet ben binbir gece masallarını okuyorum geceleri birinci kitabım bitiyor sanırım bu gece.3 saattir çıt yok herkes kitap mı okuyor