- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Keyifle okuyacağım inşallah çok merak ediyorum hepsini sağol canımYaaa keyifli okumaların olsun. Çok güzel kitaplar seçmişsin bayıldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keyifle okuyacağım inşallah çok merak ediyorum hepsini sağol canımYaaa keyifli okumaların olsun. Çok güzel kitaplar seçmişsin bayıldım
Benden hiç böyle şeyler istenmediHoş geldiniz, ben denk gelmedim sanırım. Sayfanın personelden sorumlu kişisi olarak kendinizi tanıtırsanız sevinirim
Bi el atan yok mu çok ağır sorumluluk almışsınSağolasın canım benim sen bakma sayfanın tüm yükü üstümde
Benden hiç böyle şeyler istenmedi
O zamanlar acemidir ondan gözünden kaçmış sindi prof oldu artıkC Capanin Gururu Teyom arkadaşın GBT si çıkarılmamış. Müdahale eder misin?
hayırlı olsunC Calcifer in hediyesi ile aldıklarımı paylaşmadım bu arada Sessiz Ev de dahil yanında bunları da aldım tekrar teşekkür ediyorum Eki Görüntüle 3158081
Ben de Mücellayı alıp sımsıkı sarılmak istemiştim.Gunaydin, an itibariyle mucella kitabini bitirdim. Mucella cok uzuldugum bi karakter oldu
Yeni kitabim drina köprusu. Belki badem agacina da baslarim
Hoş geldiniz, ben denk gelmedim sanırım. Sayfanın personelden sorumlu kişisi olarak kendinizi tanıtırsanız sevinirim
hemmen :)
yıllardır - ilk genç kızlık dönemimden beri buralardayım. iyi bir okuyucuyum kk da olmaktan mutluyum, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :) heyecanla beklediğimiz bir minik var artık hayatımızda, henüz başlamadım ama çok yakında ona da kitaplar okumaya başlamak istiyorum. :)
inşallah benimki de böyle olur amiiiiiiinBenimki 5 yaşında kitap okumadan uyumuyor. Bazen çok yorgun oluyorum ağlıyor lütfen oku diye. İnşallah seninki de öyle olur
Nasıl sormamışım ya, tüh Teyo sana istersen şimdi sorayımBenden hiç böyle şeyler istenmedi
Çok memnun oldumhemmen :)
yıllardır - ilk genç kızlık dönemimden beri buralardayım. iyi bir okuyucuyum kk da olmaktan mutluyum, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim :) heyecanla beklediğimiz bir minik var artık hayatımızda, henüz başlamadım ama çok yakında ona da kitaplar okumaya başlamak istiyorum. :)
Dimek ki öyle oldu. Sana da sormuştum diye hatırlıyorumO zamanlar acemidir ondan gözünden kaçmış sindi prof oldu artık
Ay hiç hatırlamıyorum nasıl geldim buraya nasıl karıştım nasıl kaynaştım unutmusumDimek ki öyle oldu. Sana da sormuştum diye hatırlıyorum
Sana sordum hatırlıyorum ben, yeni atanmıştın o dönemAy hiç hatırlamıyorum nasıl geldim buraya nasıl karıştım nasıl kaynaştım unutmusum
Aaa bak dogrudur o zaman. Ah mazi ne guzel kitap okuyordum nobetlerde aklıma getirdinSana sordum hatırlıyorum ben, yeni atanmıştın o dönem
Nöbetleri hatırlama oraları hatırlarsan benim iyi dileklerimi de hatırlarsınAaa bak dogrudur o zaman. Ah mazi ne guzel kitap okuyordum nobetlerde aklıma getirdin
Nazarlarrrr gozlleerrr daha neler nelerNöbetleri hatırlama oraları hatırlarsan benim iyi dileklerimi de hatırlarsın