- 11 Nisan 2007
- 82.984
- 481.585
Tamam canım bu akşam son zaten. Seni de ekledim listeye
Beni de ekle calci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam canım bu akşam son zaten. Seni de ekledim listeye
Teşekkür ederimTamam canım bu akşam son zaten. Seni de ekledim listeye
Neden fotolamadan başlamıyorsunNey neden ki canım?
Hee etkiliğe katılmak için işte neden olacak olmasın mı benimde turunculu fotoğrafım?Neden fotolamadan başlamıyorsun
AnlaşamadıkHee etkiliğe katılmak için işte neden olacak olmasın mı benimde turunculu fotoğrafım?
Yaa öyle yapıcam zaten 15 sayfa falan kalmış elimdekinde bitireyim inşAnlaşamadık
Olsun tabikiiii ama başlayınca da foto çekebilirsin diye
Gizli BahçeElimde turuncu tonlu bunlar var
Yapacağım tabi ki yineSen iki kere yap Kukrimcim
Bu haftakini de bekliyorum merakla zatenKukrim ben kışlık kitap fotoları için kullanırım diye begonvil yapraklarını biriktirdim. Led ışığıda doladım içine.
Konsept pembe ve tonları olduğu dakka gösterime sunucam
Günaydın herkese güzel bir hafta olmasını diliyorumEki Görüntüle 3157341
Yürüyen Köşk - YALOVA
Yürüyen Köşk, şehre geldiğinizde mutlaka görmeniz gereken bir yer. Atatürk’ün meşhur ağaç hikayesinin doğduğu yer olan köşk, 1929 yılında Atatürk için inşa edilmiş. 1930 yılının yaz ayında köşkü ziyaret eden Atatürk, çatıya zarar verdiği için sevdiği koça çınarın budandığını görünce, dalların kesilmesini değil, evin taşınmasını istediğini söyler. Bunun üzerine Belediye Fen İşleri Yollar ve Köprüler Şubesi’nin üslendiği proje, İstanbul’dan getirilen tramvay rayı ile taşınmış.
Temelden kazılan köşk, altına yerleştirilen ray sayesinde hiç zarar görmeden 4,80 metre yana kaydırılarak başarılı bir taşıma işlemi gerçekleşmiş. Bu sayede ağacın tek bir dalına zarar gelmemesiyle sonlanan olay, halkta dilden dile dolanmış. Bu nedenle Yürüyen Köşk ismini alan köşkü Atatürk, 1937 yılına kadar düzenli aralıklar ziyaret etmeye devam etmiş.
Yeni bir haftadan herkese Günaydınlar
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana