- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.719
Hahahah o 2023 in geçerliymiş bu bu ayın ortak okumasıKimlerin seçtiğini söylemiyoruz. Duyuruda yazmıştım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahah o 2023 in geçerliymiş bu bu ayın ortak okumasıKimlerin seçtiğini söylemiyoruz. Duyuruda yazmıştım.
Badem Ağacı içindi söylediğim daha önce esprisi olmuştu sefillerden ötürü tek tek seçenleri alıntılamıştım okuyorsunuz değil mi diyerek ona ithafendiKimlerin seçtiğini söylemiyoruz. Duyuruda yazmıştım.
Hahahah o 2023 in geçerliymiş bu bu ayın ortak okuması
Nereleri kukriş? Okulla ilgili mi acaba diye geçti aklımdan?Badem Ağacı ‘nı kesinlikle tavsiye ediyorum ,uzun zamandır bu kadar etkilenmemiştim bir kitaptan Okurken 12 yaşında ki oğluma da ara ara özetler geçtim (ona örnek teşkil edecek ve teşvik edecek kısımları)o bile sorup durdu anne sonra ne oldu anlatsana diye
Evet canım bir karakterin eğitim hayatı ile ilgili kısımları,aynı zaman da aile içi tutumları ile ilgiliNereleri kukriş? Okulla ilgili mi acaba diye geçti aklımdan?
3 sene önce okudum ben hem çok beğendim hem çok duygusallıydı güzeldi.Evet canım bir karakterin eğitim hayatı ile ilgili kısımları,aynı zaman da aile içi tutumları ile ilgili
Aynı fikirdeyim çok güzel yerlerden ele alınmış ,çok başarılı .3 sene önce okudum ben hem çok beğendim hem çok duygusallıydı güzeldi.
Ortadoğu hikayeleri hep etkiliyor beni zaten
Calciii geç kalmadıysam ben de katılmak isterim yeni girip bakabildim etiketlere kusura bakmaDuyduk duymadık demeyin
2 Aralık topiğin yıldönümü. Bunun için hediyeleşme etkinliği düzenlemek istiyoruz. Katılmak isteyen arkadaşların bu mesajı alıntılayıp katıldım yazmasını rica ederim. Bu duyuru pazar gününe kadar geçerli olacaktır. Pazar gününden sonra etkinliğe alımlar kapatılacaktır
Jawlensky
kk birinci noteri
Life light
Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
UcanSupurge
Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
Oriana
Natsume
Limonsuzzcay
nemesis
Keira-
mimesis
sudem34
Nikinik
Alp_BuRc
ummhnisa
X xnobodyx
A Arrietty_
Aspasiaa
Mrsay
L LADY VEGA
HAbibte
fesang
Disipline Girmis BirKadin
Homer Simpson
berresuu
yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
bir civciv annesi
Orangegreysky
Mavi Mucize
Boncobo
Tamam canım bu akşam son zaten. Seni de ekledim listeyeCalciii geç kalmadıysam ben de katılmak isterim yeni girip bakabildim etiketlere kusura bakma
Sen iki kere yap KukrimcimKonsepti bir hafta erken yapan kukrimi ne yapmalı
Ya siz bana geç kaldınız ya ben size erken ebru ablanın dediği gibi
Aynı kitabı okuyacağız canımcımKonsept kitabıma başlıyorum
Bir son duygusu - Julian Barnes
Neden kiİyi akşamlar ❤
Konsepte uygun kitaba henüz başlayamadım fotolamadan başlamam zaten.
Ney neden ki canım?Aynı kitabı okuyacağız canımcım
Neden ki