- 29 Nisan 2016
- 2.837
- 11.063
Rica etsem bana da atar mısın Pdf iniBu neeee bu nasıl bi kitaap böyle bir kitap başlangıcı olur mu beee içim çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rica etsem bana da atar mısın Pdf iniBu neeee bu nasıl bi kitaap böyle bir kitap başlangıcı olur mu beee içim çıktı
Biri ben olabilirim Sefillerin Fransa’nın lağımları bölümünü okurken aynı şey bana da olmuştu geçmişten şimdi bulurdum kimler kimler seçmiş de bugün pazar çocukları yıkayacağım gittim benBadem ağacını kim seçti allah aşkına. Bu nasıl bir dram.. Ben çok üzülüyorum okurken bitirebilecek miyim bilmiyorum
Dram ben de okuyamıyorum bilmeden başlarsam da yarım bırakıyorum. Çok çabuk o olumsuz düşük enerjiye giriyorumBadem ağacını kim seçti allah aşkına. Bu nasıl bir dram.. Ben çok üzülüyorum okurken bitirebilecek miyim bilmiyorum
Ay okuyorum valla kendimi alamıyorum okumaktan. Sonu iyi biter inşallah. Yoksa çok üzüleceğimDram ben de okuyamıyorum bilmeden başlarsam da yarım bırakıyorum. Çok çabuk o olumsuz düşük enerjiye giriyorum
inşallah üzmezAy okuyorum valla kendimi alamıyorum okumaktan. Sonu iyi biter inşallah. Yoksa çok üzüleceğim
İnsan sıkılıyor değil mi uzun süre aynı tarz okuyuncaMerhabalar,
Az önce Erlend Loe - Doppler adlı kitabı bitirdim. Çok tatlı ve incecik bir kitaptı. Şu aralar vampirlerden biraz yoruldum. Hem kitap hem dizi olarak vampir tercih ettim uzun süredir. Yeni başlayacağım kitap "Dorian Gray'in Portresi"
Evet kesinlikle. Bir de fantastik türden sonra düşünce kitabı okumak bana çok tatlı geliyor. Derin bir odaklanma sonra yeniden fantastik ama yaniii döngü böyleİnsan sıkılıyor değil mi uzun süre aynı tarz okuyunca
Bu ay benim de okuma listemde dorianMerhabalar,
Az önce Erlend Loe - Doppler adlı kitabı bitirdim. Çok tatlı ve incecik bir kitaptı. Şu aralar vampirlerden biraz yoruldum. Hem kitap hem dizi olarak vampir tercih ettim uzun süredir. Yeni başlayacağım kitap "Dorian Gray'in Portresi"
Okuyacağım ilk oscar wilde kitabı. Oldukça seveni olmasına rağmen ben oscar wilde için bayağı geç kaldım sanırım yaBu ay benim de okuma listemde dorian
Ben çok sevmiştim Dorian Gray'iMerhabalar,
Sayfaya googla yazarak gir, linkten girince ben de indirememistimBunu yandeks Disk e kaydetip mi okuyorsunuz. Telefona indiremedim de ben
Kimlerin seçtiğini söylemiyoruz. Duyuruda yazmıştım.Biri ben olabilirim Sefillerin Fransa’nın lağımları bölümünü okurken aynı şey bana da olmuştu geçmişten şimdi bulurdum kimler kimler seçmiş de bugün pazar çocukları yıkayacağım gittim ben
UcanSupurge2023 YILI ORTAK OKUMA LİSTESİ
Ocak : Sofie'nin Dünyası - Jostein Gaarder
Şubat : Saç Örgüsü - Laetitia Colombani
Mart: Dervişin Teselli Koleksiyonu - Mecit Ömür Öztürk
Nisan: Değersiz Bir Hayat - Hanya Yanagihara
Mayıs: Koleksiyoncu - John Fowles
Haziran: Bülbül - Krıstın Hannah
Temmuz: Çılgın Kalabalıktan Uzakta - Tom Hardy
Ağustos: Yaşamak - Yu Hua
Eylül : Asılacak Kadın - Pınar Kür
Ekim: Bitmeyecek Öykü - Michael Ende
Kasım: Aşkın Celladı - Irvın D. Yalom
Aralık: Ruhlar Evi - Isabel Allende
2023 yılı için şöyle bir etkinliğimiz olacak. Bu ortak okumalar sizlerin tercihleriyle oluştu. Yıl içerisinde hangi üyenin ortak okuma kitabı çok okunursa o kişiye bir sürprizimiz olacak yıl sonunda.
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
@Eleadora
@Levaiz
@Teyocan
UcanSupurge
@Bonus
Kukrim
K Kitapkontesi
@Oriana
@Natsume