Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizi bu klavye bitirdiBen de katalog gibi birşey hazırlarım yazacağıma kutaglu gibi birşey hazırlarım demişim öğretmen de yazmış kutaglu nasıl birşey
Benim de dikkatimi Murakami sebepli çekmişti canım:) Alacağım sanırım bir tane kitabınıOkumadım ama 2012 nobel ödüllü yazar olduğu için seveceğimi düşünüyorum. Sen alışkınsın Uzakdoğu edebiyatına Murakami'den aslında
Denedim birkaçını aynı fiyattı.
Bu yazıyu ben de gördüğümü hatırlıyorum, 30 gün içinde aldığımız ürünlerin fiyatında düşme olursa farkı iade edeceklerini yazdıyordu.
Boşuna sabahın 7sinde kalkmışım ben hala 2020 aralıkta yaptığı indirimi bekliyorum ama artık bu ekonomi de öyle bir indirim zor gibiBana 20tl geri iade etmişler
İyi akşamlar herkese
Eki Görüntüle 3156554
Yeni başladım canım tavsiyeni dikkate alacağım çok teşekkür ederimÇok severek okudum. Deneyimlediğim çok maddesi oldu. Keşke okuduklarımın en azından birazını hayatımıza entegre edebilsem muhteşem olur. Uygulama kitabını da okudum ama ikisi arasında zaman farkı olunca 2.kitapta istediğim etkiyi alamadım. Bence hemen arkasından diğer kitabı da okusan daha faydalı olabilir cnm
Ah o eski indirimler hayal olduBoşuna sabahın 7sinde kalkmışım ben hala 2020 aralıkta yaptığı indirimi bekliyorum ama artık bu ekonomi de öyle bir indirim zor gibi
Çok severek okudum. Deneyimlediğim çok maddesi oldu. Keşke okuduklarımın en azından birazını hayatımıza entegre edebilsem muhteşem olur. Uygulama kitabını da okudum ama ikisi arasında zaman farkı olunca 2.kitapta istediğim etkiyi alamadım. Bence hemen arkasından diğer kitabı da okusan daha faydalı olabilir cnm.
Keşke benim olsa