- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
İri Memeler ve Geniş Kalçalar'ı aldın mı?kızlar Mo Yan kitapları da bayağı güzel inmiş amazonda. aldım 4 ünü hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İri Memeler ve Geniş Kalçalar'ı aldın mı?kızlar Mo Yan kitapları da bayağı güzel inmiş amazonda. aldım 4 ünü hemen
Katılıyorum canımDuyduk duymadık demeyin
2 Aralık topiğin yıldönümü. Bunun için hediyeleşme etkinliği düzenlemek istiyoruz. Katılmak isteyen arkadaşların bu mesajı alıntılayıp katıldım yazmasını rica ederim. Bu duyuru pazar gününe kadar geçerli olacaktır. Pazar gününden sonra etkinliğe alımlar kapatılacaktır
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
@Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@UcanSupurge
@Bonus
@Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
ummhnisa
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
Disipline Girmis BirKadin
@M e r i d a
@berresuu
@yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
bir civciv annesi
@Orangegreysky
@mavi guldunya
@Boncoboorkodos
KatıldımDuyduk duymadık demeyin
2 Aralık topiğin yıldönümü. Bunun için hediyeleşme etkinliği düzenlemek istiyoruz. Katılmak isteyen arkadaşların bu mesajı alıntılayıp katıldım yazmasını rica ederim. Bu duyuru pazar gününe kadar geçerli olacaktır. Pazar gününden sonra etkinliğe alımlar kapatılacaktır
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
@Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@UcanSupurge
@Bonus
@Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
ummhnisa
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@M e r i d a
@berresuu
@yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
bir civciv annesi
@Orangegreysky
@mavi guldunya
@Boncoboorkodos
Sipariş ettim bileSepetten cıkarıp tekrar ekler misin bende girdim baktım indirim olmamıs sonra aratıp baktım indirimli cıkartıp tekrar ekledim
katıldımDuyduk duymadık demeyin
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
@Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@UcanSupurge
@Bonus
@Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
ummhnisa
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@M e r i d a
@berresuu
@yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
bir civciv annesi
@Orangegreysky
@mavi guldunya
@Boncoboorkodos
evet aldım calci. onunla birlikte içki cumhuriyeti, yaşam ve ölüm yorgunu, kızıl darı tarlalarını da aldım.İri Memeler ve Geniş Kalçalar'ı aldın mı?
Dene bakalım ben sepete eklemiştim pahalı geldi cıkardım sepetten arattım baktımKatıldım
Sipariş ettim bile
Denicem bi
İçki Cumhuriyeti hariç diğerleri var bendeevet aldım calci. onunla birlikte içki cumhuriyeti, yaşam ve ölüm yorgunu, kızıl darı tarlalarını da aldım.
Harika yaaa ben katılmak isterimDuyduk duymadık demeyin
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
@Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@UcanSupurge
@Bonus
@Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
ummhnisa
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@M e r i d a
@berresuu
@yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
bir civciv annesi
@Orangegreysky
@mavi guldunya
@Boncoboorkodos
bu ne demek? okumadıysan ortak okuma yapıyoruz demekİçki Cumhuriyeti hariç diğerleri var bende
Ben de katılırımDuyduk duymadık demeyin
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
@Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@UcanSupurge
@Bonus
@Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
ummhnisa
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@M e r i d a
@berresuu
@yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
bir civciv annesi
@Orangegreysky
@mavi guldunya
@Boncoboorkodos
No no nobu ne demek? okumadıysan ortak okuma yapıyoruz demek
KatıldımmDuyduk duymadık demeyin
@Tosun Pasa
@kk birinci noteri
@Life light
@Eleadora
Levaiz
C Capanin Gururu Teyom
@UcanSupurge
@Bonus
@Kukrim
@Kitapkontesi
@Oriana
Natsume
@Limonsuzzcay
@-nemesis-
Keira-
@mimesis
@sudem34
@Nikinik
@_BuRc_
ummhnisa
@Amanita
@Arrietty_
@Aspasiaa
@Mrsay
@LADY VEGA
@HAbibte
@fesang
@M e r i d a
@berresuu
@yet07
A Atalanteda
M Mavi Menekse
bir civciv annesi
@Orangegreysky
@mavi guldunya
@Boncoboorkodos
gizli kullanıcılar var mesela ben. Sanki herkes liste paylaşıyordu, ona göre seçim yapıyorduk , ne alacağımızı. Yani örneğin 10 kitap söylüyor sana çıkan kişi, sen onlardan seçiyorsun. Umarım uydurmuyorumdur bu şekildeydi değil mi C CalciferBir sey sorucam mesela kendi adıma topiktekilern kitap zevkini çok iyi bilmiyorum açıkçası, hiç okumadığı tarzda da bi kitap almak istemem. 1000kitap kullanıyor mu acaba herkes, en azından fikir olurdu
evet aldım calci. onunla birlikte içki cumhuriyeti, yaşam ve ölüm yorgunu, kızıl darı tarlalarını da aldım.
Yazar hakkında iki uç fikir var, biraz kafa karıştırıcıİçki Cumhuriyeti hariç diğerleri var bende
yes yes yesNo no no
ben de kullanıyorumBir sey sorucam mesela kendi adıma topiktekilern kitap zevkini çok iyi bilmiyorum açıkçası, hiç okumadığı tarzda da bi kitap almak istemem. 1000kitap kullanıyor mu acaba herkes, en azından fikir olurdu
okumadım fakat takip ettiğim ve zevkine çok güvendiğim birinden kitaplarından övgüyle bahsettiğini izlemiştimYazar hakkında iki uç fikir var, biraz kafa karıştırıcı
Okudunuz mu daha önce?
Otobiyografi olanı benim de ilgimiokumadım fakat takip ettiğim ve zevkine çok güvendiğim birinden kitaplarından övgüyle bahsettiğini izlemiştim
Ben buradaki adımlayım orda da
Biliyorum gördüm seniBen buradaki adımlayım orda da
Ay heyecanlandım şimdi severim hediyeleşmeyi
Yine buradan bir arkadaş grubu ile yılbaşı çekilişi yapmıştık çok güzeldi